joi, 19 august 2010

mai multe feluri de plans

Astazi fetita mea cea mare a plecat in vizita la o prietena. Da, cea mare are din cand in cand astfel de indeletniciri, cea mica inca nu. Poate la anul.
Cand s-a intors, mi-a adus-o acasa bunica fetitei la care mersese in vizita si mi-a spus ca a adus-o pentru ca incepuse sa planga ca vrea la mama, ca ii e dor de mama ei. Doamna o linistise spunandu-i ca nu trebuie sa planga, doar trebuia sa vina sa ii spuna si gata, se rezolva problema.
Cand am ramas singurele am intrebat-o: "Chiar ai plans pentru mama?"
"Da, dar acum plang de fericire ca sunt acasa!"
Ce mai pot spune eu. Plang si eu de fericire ca e acasa, ca o am acasa. Si mai plang de cate ori deschid televizorul care inca aduce vesti negre pentru unele familii.

5 comentarii:

  1. Loredana multumesc de vizita.Am trecut sa o cunosc pe Loredana si te-am cunoscut prin jurnalul tau de blog. Ai un blog tare frumos si foarte sentimental felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, draga Corina. Fiecare cu inzestrarea sa. Eu sunt sentimentala, tu esti foarte talentata si indemanatica.

    RăspundețiȘtergere
  3. draga de ea, dragele de ele, puiutele tale! Desi nule cunosc decatdin pozele de pe blog,le iubesc! Si pe tine :) Sa le saruti pe amandoua din partea mea. Cat despre ultima fraza din postarea ta, si eu am aceleasi stari ,numa pot opri din plans, cand ma gandesc la micutii aceia si la parintii lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pupici la fete. Arabela ar fi stat la prietena ei din Athena ore in sir.... mai ca m-ar fi uitat :(. Sara incepe sa vrea doar la mama. Asa era si Arabela pe la 2 ani...Ferice de tine ca vrea la tine. Probabil eu sunt mai dura cu ele si s-au saturat de mine :( Oricum e bine ca avem fete...
    Salutari de foarte departe :*

    Carol

    RăspundețiȘtergere
  5. I-a fost dor de mami :) Draga de ea :) Si fetita mea mai plange dupa noi, chiar daca acum e maricica :)

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.