duminică, 13 martie 2022

Evvie Drake o ia de la capă

 Evvie Drake o ia de la capăt

de Linda Holmes

O carte  bună, ușor de citit, apărută la Editura Nemira.
E o carte romantică, cu o poveste de dragoste, dar nu e nici pe departe siropoasă. Nu e o siropoșenie, deși așa pare după descrierea de pe copertă.  Dimpotrivă. 
O carte bună, o carte care vorbește despre toate: căsătorie, doliu, frică, trac, emoții negative și pozitive în căsnicie și în sport, abuz emoțional, presiune, puterea de a cere ajutor, de a te desprinde de trecut și de a o lua de la capăt, sport, mult sport profesionist și de amatori, prietenie statornică, devotament,  părinți buni, părinți toxici, obiceiuri și sărbători americane. Și nici gând să fi epuizat toate temele. Ar mai fi și despre efectele pe care le are social media și media în general asupra oamenilor, despre plăcerea de  a asculta podcasturi și radio, despre cum poate un animăluț (un câine) să îți schimbe starea de spirit, despre bucuria pe care ți-o aduce o pâine de casă bine făcută, despre cum poți încerca să te agăți de ceilalți în drumul tău spre vindecare, dar cum conștientizezi că te poți vindeca doar singur, despre farmecul aparte al orașelor mici, despre puterea de a-ți da încă o șansă.  Un amestec plăcut, ca o shaorma cu de toate, dar bine stăpânite și bine asezonate, ca să zic așa, de arta scriitoarei.
Am avut senzația că poate fi ca o carte pe care o recomandă profesorii elevilor care citesc puțin , dar sunt nevoiți să trateze și să cunoască cât mai multe teme. 
În plus, e o poveste cu final fericit :) 2 comentarii:

 1. Felicitari, citesc si recitesc cu drag postarile tale!
  Sunt vremuri grele dar putem trece peste ele! Mereu iubirea si adevarul au facut casa buna!

  Lucian D.

  RăspundețiȘtergere
 2. Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site pe care am văzut că Dr. Ediomo, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. Am contactat-o ​​și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, puteți contacta Dr. Ediomo, un puternic vrăjitor pentru soluții
  1) Întoarce-te iubitul
  2) Reunește soțul sau soția
  3) Dacă ai iepe de noapte
  4) Leac pentru HIV și Cancer
  5) Inel magic puternic
  6) Vraja de noroc
  7) Ruperea obsesiei
  8) Probleme legate de naștere și sarcină Contactați EMAIL:drediomo77@gmail.com De asemenea, puteți să-l Whatsapp +2349132180420

  RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.