duminică, 13 februarie 2011

o noua leapsa

Am primit de la Beatrice o leapsa noua. Poate am mai primit-o si de la alte fete, dar cum calculatorul asta are doua viteze: foarte incet si extrem de incet, nu am apucat sa explorez lumea prietenilor virtuali, prin urmare daca omit pe cineva, rogu-va frumos sa nu va suparati pe mine.

7 lucruri pe care nu le stiati despre mine.

Sincer, habar nu am cu ce as putea incepe. Daca stau bine sa ma gandesc si sa analizez profund, filosofic si psihanalitic, nici eu nu stiu totul despre mine. Oricum, si acu vreo doi ani parca a mai circulat o leapsa din asta cu 7 lucruri adevarate, 7 false, si chiar si cu alte ocazii mi-am pus sufletul la vedere.
Dar sa ma apuc de scris pana nu mi se trezeste mezina.
*cand eram copil si in adolescenta am visat mereu sa ma fac doctorita, dar in clasa a XII-a am facut schimbarea de planuri;
*desi am doar doi copii, mereu am visat la 12, da, sa nu radeti, dar am renuntat si la visul acesta;
*dupa cum se poate observa, renunt usor la visuri atunci cand ma izbeste viata in fata, dar nu capitulez de tot, am invatat sa ma bucur de tot ce am si sa traiesc cat mai frumos fiecare zi.
*am citit scriitorii rusi(Gogol, Dostoievski, Cehov, Esenin, Bulgagov, Tolstoi, Turgheniev) si pe Cioran in intregime, asta inainte de a implini 18 ani.
*in adolescenta mi-am petrecut tineretea in interiorul unui triunghi (casa, scoala, biserica) din care nu am iesit aproape deloc.
*nu beau, nu fumez, nu beau cafea si, in general, nu am vicii costisitoare.
*mi-ar placea sa imi permit sa trimit asa, fara nici un motiv special, buchete frumoase de flori, macar o data in an, tuturor femeilor extraordinare pe care viata mi le-a scos in cale.
*si mi-ar mai placea sa vad Parisul.
Si ar cam trebui sa ma opresc ca am depasit deja numarul, stiti voi, vorba lui Cosbuc: "sunt greu batranii de pornit, dar de-i pornesti, sunt greu de-oprit..."

6 comentarii:

  1. Eu vreau Venetia,nu ca nu mi-ar place si Parisul.Mi-ar face placere sa stau sa te ascult spunand povesti.Pup fetele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. si noi va pupam. o seara frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o dulce. SA iti rasplateasca Dumnezeu bunatatea si nobletea.
    Carol

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar socoteala inainte de casatorie, copii...,este cu totul altceva!!!Eu am visuri mai "marete",imi doresc o calatorie in Europa!...ha ha ha.O zi frumoasa! si Va pupa haiducii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place tare mult triunghiul tau din adolescenta.Nu ai pierdut nimic doar ai castigat.E foarte importanta adolescenta daca nu gresesc, e cumva coordenatoare a vietii unui suflet.
    Binecuvantare de la Cel de sus!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.