Rețeta de brioșe cu cașcaval și ciuperci, în forma ei originală, am aflat-o citind poveștile bucătărești ale mămicii din familia cojocarilor. Le-am făcut pentru fete, iar lor le-au plăcut tare mult.
Eu nu am pus cașcaval, nu am avut în casă în momentul în care m-am apucat de bucătărit, am vrut să-l înlocuiesc cu o altfel de brânză, dar citind comentariile am văzut că nu e o idee prea bună și am renunțat la ea.
Rezultatul este acesta:
Multumim;incerc sa nu poftesc!poate gasesc o reteta care sa mearga si de post, desi nu prea am multa rabdare si ajung sa fac mai des prajituri in tava...
RăspundețiȘtergereNoi pentru fete folosim oua si lapte, ca sunt inca mici.
RăspundețiȘtergereups, ce bine arata!
RăspundețiȘtergeresi gustul a fost pe masura!
RăspundețiȘtergerewow! nu-mi vine a crede ca stangacelile mele bucataresti pot fi surse de inspiratie pentru altii. :)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca le-au placut celor mici. Poti incerca si cu masline si cu carne de pui (la gratar si taiata cubulete)... sunt sigura ca ai tu idei mai bune. ;)
Lasa modestia, reteta e chiar buna :)
RăspundețiȘtergereFetele au trecut-o la preferate.
Certific si eu ca sunt foarte foarte bune! ;)
RăspundețiȘtergereAdela