sâmbătă, 18 iunie 2011

Sâmbătă seara

E sâmbătă seara și pot spune că am avut și azi parte de tot amalgamul contradictoriu de agitație, forfotă, relaxare, rutină, noutate, oboseală, joacă; toate elementele care alcătuiesc farmecul zilei de sâmbătă.
E sâmbătă seara, abia ora 9 și un sfert și mi-am adormit fetele. De afară lumina incă mai pătrunde pe lângă perdelele trase, se aud vecinii vorbind în curte și oamenii cum trec grăbiți pe lângă ferestrele noastre. La noi în casă este liniște totală. Le-am biruit. Mă asteaptă o seară întreagă doar pentru mine. Numai și numai pentru mine.
Sunt foarte încântată de realizarea mea. Euforică de-a dreptul. E drept că nu adormim noi foarte târziu, dar nici nu ni se intâmplă prea des să adormim la ora 9. Cu atât mai ales că e vorba de sâmbătă seara.
Mi se pare așa ca o poveste frumoasă seara mea liniștită și răcoroasă de sâmbătă văratică.
Iar vouă, indiferent dacă aveți o seară dedicată doar răsfățului vostru personal sau alergati după niște piciorușe neobosite, vă doresc un weekend pe placul inimii vostre.

5 comentarii:

  1. eu acum am ajuns la calculator, e trecut de orele 23,sper ca ai profitat din plin de seara doar pt tine! Pupici si multumim asemenea :*

    RăspundețiȘtergere
  2. sper ca ati avut o seara minunata mai ales ca a fost si frumoasa.iti doresc o duminica tot la fel de frumoasa ca si ziua trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. sper ca ai avut seara cum ti-ai dorit-o, week-end placut , la cat a mai ramas din el !

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,e tare fain cand este liniste in casa si ai un gram de timp si pentru tine,dar de cele mai multe ori esti asa obosita incat vrei sa participi la acea "liniste"colectiva.Eu asa patesc.Pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.