vineri, 21 august 2009

Friday flowers

Din multele poze făcute de soţul meu...



În fiecare zi de vineri, bloggerii posteaza pe blogul lor o fotografie proprie cu buchete sau doar o singura floare. Cu siguranta "este voie" sa scrii si ceva pe langa aceasta fotografie, insa nu obligatoriu.

2 comentarii:

  1. superbe fotografiile ,felicitari sotului tau,iar cea cu verighetele... minunata! Multumesc ca ai venit in familia Friday Flower! te-ai descurcat de minune! Eu acum amvenit,am fost la cumparaturi in Cora! Pupici si sfarsit de saptamana placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, foarte frumoase fotografiile si florile!

    Eu te deranjez la ceas de seara pentru ca vreau sa iti ofer o mostra gratuita de sapun Soap Mill. Te invit cu mare drag sa imi trimiti un mail cu datele tale pe adresa office[at]sapunnatural.com. Mai multe detalii gasesti pe blog-ul Soap Mill, http://sapunnatural.blogspot.com.

    Daca esti interesata, am nevoie de adresa ta si numele complet, pentru ca mostra va fi expediata prin Posta Romana, dupa data de 15 septembrie - data lansarii Soap Mill. Nu stiu daca vei avea timp sa citesti post-urile de pe blog, cu prezentarea celor doua game de produse, Green Melody si Yellow Express. Daca vei citi, atunci o sa te rog sa alegi o mostra din cele doua game. Rugaminte mare: ar fi bine sa citesti post-urile pentru ca am enumerat ingredientele fiecarei game. Este foarte important sa le citesti cu atentie, ca sa fii sigura ca nu ai alergie la unul dintre ele.
    Mostra pe care o vei primi va cantari aproximativ 20 grame.

    Te pup,
    Silvia.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.