miercuri, 5 mai 2010

De ziua ta...

Astăzi e ziua bărbaţilor.
Nu ştiu daca e oficial sau nu, nici nu ma prea interesează să fiu foarte sinceră. Eu nu am nevoie de o zi oficială pentru a+mi sărbători bărbatul din casă, nici de o zi specială pentru mine, nici pentru dragostea dintre noi, deşi îmi plac oarecum zilele astea, mai ales că vin la pachet cu flori şi ciocolată.
Ziua de 5 mai a fost aleasă pentru a ne sărbători bărbaţii din viaţa noastră, mai mult de către o firmă producătoare de bere, din câte ştiu eu.
Soţul meu nu bea bere, decât foarte rar. El nu bea alcool în general, nici nu fumează, nici nu are prea multe preocupări tipic bărbăteşti de genul mers la pescuit, turat motoare sau jucat fotbal cu gaşca de băieţi. Şi cu toate astea e un bărbat adevărat. Cel mai bun pe care eu îl cunosc.

Pentru că mă iubeşti cu aceeaşi pasiune ca acum 10 ani, pentru că mi-ai acceptat raspunsul meu ciudat cînd tu stăteai îngenunchiat in faţa mânăstirii Curtea de Argeş, pentru că nu te sfieşti să scrii poezii dar nici să stai cocoţat să ştergi geamuri, pentru că ştii să scrii te iubesc din flori de salcâm pe covorul din cameră, pentru că nu te-ai supărat că ţi-am aruncat inelul în mare, pentru cele 5 minute (da, îţi recunosc oficial supremaţia) în care gandeşti mai repede ca mine, pentru cele două fetiţe superbe pe care mi le-ai dăruit şi pentru toate momentele extraordinare pe care le petrecem împreună, pentru toate astea şi pentru multe altele pe care mă sfiesc să le scriu ( nu vreau să roşească tastatura) îţi spun La mulţi ani, soţul meu!

8 comentarii:

 1. La multi ani, sa-ti traiasca si sa imbatraniti frumos impreuna!

  RăspundețiȘtergere
 2. Aveti o familie superba! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani ,sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu ca acum!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc mult, si voua va doresc numai bine, la toate!

  RăspundețiȘtergere
 5. Tot ce ai scris e minunat, si dragut, si ...vesel :) Ce familie super ai! Oricum, fotografia e incredibila, toti au iesit dragalas, dar Paula e super scumpica, si incantata...

  RăspundețiȘtergere
 6. la multi ani, sa va traiasca taticul si sotul minunat!
  l-am sarbatorit si noi pe al noastru, ieri. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. draga alina, tu intotdeauna scrii admirabil despre sotul tau. eu iti duc dorul scrierilor tale!

  RăspundețiȘtergere
 8. Multa sanatate tie si familiei tale superbe!Sunteti un exemplu frumos ( ca sa nu spun de invidiat)
  Va pup!

  RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.