luni, 21 iunie 2010

revenire

A fost foarte cald si am fugit din oras.
De fapt am fugit din alte motive. Ne-a lasat tati singurele, asa ca ne-am hotarat sa nu stam acasa si sa ne mutam cu toate dupa noi la bunici. Acolo a fost destul de bine, chiar foarte bine, daca facem abstractie de ultima saptamana cand bunicul, bunica si nepotica au fost internati cu totii. Au stat toata familia in aceeasi rezerva, iar fiimea a decretat chiar ca spitalul e cel mai frumos din lume. Rar mi-a fost dat sa vad un copil atat de fericit ca e in spital. Ca sa suporte mai usor perfuziile a inventat chiar o poveste prin care dadea apa la fluturasul din manuta. Dar in tot raul a fost si un bine, deoarece optimista mea pustoaica si-a facut o prietena asistenta. Si, bineinteles, a venit foarte fericita acasa ca pana acum nu avea prietena asistenta.
Acum suntem in sfarsit si noi acasa.
Dar, cum noi suntem (dupa definitia Paulei) o familie de furnicute pupatoare si foarte plimbarete, nu va dura mult pana ne vom face din nou bagajele.

7 comentarii:

  1. Multa sanatate!

    Optimismul Paulei este minunat! Probabil ca l-a mostenit de la mamica ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim mult, Dana.
    sa stii ca mama nu e chiar asa de optimista dar invata de la ea...

    RăspundețiȘtergere
  3. bine ati revenit!
    Sanatate multa!
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi pare tare rău că a trebuit să staţi prin spitale. În schimb, mă bucur că v-aţi întors acasă. Sper că sunteţi bine, sănătoase! Vă doresc o repunere rapidă pe picioare şi întâmplări cât mai frumoase de transpus pe acest blog!
    Mulţumesc că m-ai vizitat, Loredana! Pupici copilaşilor tăi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmmm... bine ca totul s-a terminat cu bine. Dar ce s-a intamplat? O indigestie, ceva? de au intrat toti trei in spital?

    RăspundețiȘtergere
  6. da, toata familia s-a capatuit cu o enterocolita fara cauze certe. dar bine ca a trecut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur sa aud ca sutneti ok. Mai ales ca micuta nu a patit nimic. N-am mai reusit sa te sun :(.... Oricum s-a amanat venirea :(.
    Pupici multi la fete si va dorim ca luna ce vine sa fie ff frumoasa pentru voi toti. Ne-am fi facut mare palcere daca am fi putut sa fim alaturi , dar...:(

    Hug

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.