sâmbătă, 7 august 2010

de genul feminin

Acu ceva vreme eram cu fetiţele mele la o verişoară care are un băieţel. Şi cum stăteam noi aşa în poveşti, mama băieţelului i-a spus acestuia "Ce frumos flacău eşti Andrei!"
Paula a stat un pic şi s-a uitat la ea apoi a spus: "Georgia noastră nu e flăcău, ea e flăcuţă!" Aşa că, dacă poate nu ştiaţi, vă informez eu că avem o flăcuţă. O flăcuţă cu fălcuţe.

Astăzi Paula a anunţat de dimineaţă că azi nu o cheamă Paula, nici măcar X (numele nostru de familie), ci doar Teodora. Si pentru ca azi e Cuvioasa Teodora de la Sihla îi urez Teodorei mele să crească mare şi la fel de frumos să se dezvolte şi în continuare. Iar tuturor celor care purtaţi acest nume frumos vă spun "La mulţi ani!" şi să dea Dumnezeu să vi se împlinească toate urările de bine pe care le primiţi.

5 comentarii:

  1. "La multi ani!"Teodorei si multa sanatate intregii familii.Tare faza cu "flacuta"

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si buna mami, ai 2 premii la mine pupici cu tot dragul pt toate 3 fetele ( adica 2 si mami)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! cu ocazia zilei onomastice. Sa fie mereu sanatoasa si fericita. Scuze intarzierea, dar cu drumurile am uitat de toate si nici net nu am avut. Abia ne acomodam cu fusul orar.
    Pupici de la fetele mele.
    Cu drag, de departe, Carol

    PS. Am incercat sa te sun cat am fost in tara... dar se pare ca nu ai avut semnal... :(

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.