joi, 23 septembrie 2010

mica operatie

Astazi am fost la spital pentru o mica interventie chirurgicala. Mititica noastra bebelusa a avut fren lingual scurt, asa ca s-a impus o taiere a lui. A fost foarte curajoasa, nu a plans si totul a decurs foarte bine, chiar mai bine decat preconizasem. Am trecut repede peste firestile emotii si am externat-o la 10 minute dupa ce a iesit din sala de operatii. Acum am adus-o acasa, s-a ospatat cu pofta din sanulet si gangureste frumos in limba belesuseasca. Cam atat despre scurta noastra vizita la spital, speram sa nu il mai vedem curand, decat din exterior.

14 comentarii:

  1. Ofofof saracuta!! Ma bucur ca a fost o curajoasa. Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult!
    sanatate si bondareilor tai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Woooww... banuiesc ca a fost vorba si de o mica anestezie locala... Si oricat de mica ar fi interventia, este normal sa-ti fie teama. Ce bine ca a fost cuminte. Bine ca s-a rezolvat usor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multa sanatate, bine ca a iesit cu bine! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie sanatoasa!
    Ce repede i-a trecut! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim de urari. da a trecut repede. stiti voi cum e, cand esti in acel moment nu ti se pare ca trece repede timpul, dar acum privind inapoi pot zice ca a fost bine si chiar in timp foarte scurt.
    a fost si o mica anestezie locala, nu vad sa aiba picuri de sange, cred ca doar pielita a fost atinsa usor de doctor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fimiu si la rupt accidental si e dezlipit oare are ceva daca sta sub buza dezlipi poate sa ii afecteze pozitia guriti sau a nasului frenuldintre buza si gingia de sus va rog cine a mai pati asa ceva sa imi zica un sfat multumesc astp raspuns

      Ștergere
  7. of, draga de ea!!!! Imi pare rau ca a fost nevoita sa treaca prin asa ceva. :( Multa sanatate,sarut-o pe o manuta si din partea mea, te rog, te sarut si pe tine si pe paula

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ca a fost bine si ca fetita e OK acum! Sa fiti sanatoase si sa aveti o toamna vesela!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine ca a mers totul bine! E groaznic sa ai nevoie sa mergi la spital, va doresc si eu sa nu-l mai vedeti curand din interior!

    RăspundețiȘtergere
  10. pai ma bucur si eu atunci ca totul a decurs fara probleme si va doresc recuperare usoara si sa va lipseasca motivele pentru alte vizite la spital!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am stiut... ne bucuram si noi ca a trecut cu bine. stiu cum e sa iti ai copilul mic la operatii... Insanatosire grabnica si sa creasca amre repede sa te aajute la toate.
    Pup

    Carol

    RăspundețiȘtergere
  12. Fiti-ar progenitura a draq! Sa te vad ce faci dupa ce iti pleaca la facultate sau dupa ce se marita. Esti retardata fa..auzi acolo, ingerash de fata, sanulet.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu pot sa cred...
    Loredana, nu lua in seama frustrati ca anonimul asta.
    Am stiut eu de ce mi-am facut blogul privat... Cati nebuni pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.