vineri, 4 octombrie 2013

Povestea unghiilor mele triste

           Cred că unele femei sunt născute să fie Doamne. Ştiţi la ce mă refer, la femei frumoase, elegante, desăvârşite, cu un şarm special. Altele, doar încearcă... se străduiesc ele din toate puterile, dar dacă nu-i să fie, apoi nu-i.... şi pace bună.
       Astăzi, într-unul din acele momente de răsfăţ personal, am fost la manichiură şi preţ de câteva ore am avut şi eu unghiile ca o adevărată lady. Atât. Preţ de câteva ore...
          Apoi am venit acasă şi, într-un exces de febră gospogărească (care habar n-am cum de a dat năvală peste mine), m-am apucat să frec nişte oale cu spălătorul de sârmă.
         Mai are rost să vă spun cum arată oja de pe minunatele mele unghii?
         Aşa că din lady am (re)devenit goodwife. Mai rămâne să mă apuce disperarea... :)))))

10 comentarii:

  1. :)) Eu am renuntat de mult, unghiile mele sunt taiate din carne si nu pentru ca as fi eu o mare gospodina ci pentru ca-mi sare oja si in somn. Doar cele false rezistau, dar, acum mi se par vulgare pentru mine. Cand ma duc la tuns/vopsit a doua zi ma intreaba colegele (dar parca ziceai ca te duci la coafor). Chiar si fara rezultate spectaculoase,imi place la coafor si manichiura:)), mai ales ca eu fac asta impreuna cu doua prietene asa ca mai radem in timp ce altii au grija de noi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooo, cunosc situația asta! :D Când le dau cu ojă, rezistă cel mult trei zile... Măcar sunt mulțumită că acum nu se mai exfoliază și că-s sănătoase. Și mie îmi place când sunt răsfățată la salon. Cui nu-i place? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma alatur si eu clubului :))
    Nici la mine nu sta oja pe unghii, ori o dau eu jos, ca Loredana, uitand ca sunt o doamna si apucandu-ma de frecat cine stie ce, ori sare ea de buna voie. Si chiar cand am unghiile colorate frumos, oricum n-am maini de cucoana, ci de femeie normala, care freaca, spala, calca, gateste, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anca, nici ale mele nu sunt prea lungi, de obicei si eu le tai extrem de scurt, acum le-am lasat sa creasca o saptamana, sa le poata fi data o forma frumoasa. Mi-a placuat aia cu saritul ojei si in somn :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, da, un pic de rasfat nu face rau nimanui...

    RăspundețiȘtergere
  6. Iuliana, exact asa sunt si eu cu maine de femeie normala care spala, gateste si lucreaza mereu, daor ca uneori ma mai apuca nostalgia si visez si eu la unghii de cucoana. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oooo! Si eu tanjesc sa fiu o doamna asa cum ai descris tu ca sunt unele femei distinse. Nu prea reusesc.
    La capitolul unghii patesc la fel... cand le fac mai frumoase gasesc eu o metoda sa le stric. Cand spal ceva cu spalatorul de sarma intotdeauna folosesc manusi chirurgicale ca tare ma deranjeaza cand unghiile ma agata.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aaaa, cunoastem. Exact ca m-am trezit la cinci dimineata, azi ca sa am si eu luni macar unghiile lacuite.Doar luni. Dar pana deseara nu vor mai fi.iar cu manusile chirurgicale nu pot lucra defel decat in situatii de folosire a unor substante extrem de puternice, care nu pot lua contact cu pielea in mod direct.Femeile care sunt cucoane se iubesc foarte mult in dauna oricaror responsabilitati.Unele au menajere pt chestii din acestea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Catrinel, desi am manusi chirurgicale, nici macar nu m-am gandit la ele sau la mine. Dezastrul l-am constatat abia dupa ce se infaptuise.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ghinda, Wow! la 5 dimineata! esti o grozava!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.