luni, 15 septembrie 2014

Prima zi de scoala

Dis de dimineaţă am început cu prima de zi de şcoală a fetiţei de la grădiniţă, prima mea zi de şcoală şi prima zi de şcoală a surioarei mai mari, acum elevă în clasa a III-a.
La mezină a fost simplu, noi am fost baricadaţi cu pijamale, papuci de schimb, adeverinţe şi para adeverinte că e sănătoasă tun, ea ne-a abandonat rapid, că era tare dorită şi a alergat spre doamna educatoare fără să clipească.
La mine a fost tot simplu, nefiind dirigintă, doamna directoare a fost tare drăguţă cu mine şi m-a lăsat să merg la serbarea celei mari.
La festivitatea celei mari a fost mai pompos, liceul s-a trasnformat în colegiu, ocazie pentru care s-au făcut pregătiri şi au fost invitati: prefectul, inspectorul general, prorectorul Academiei de Muzică şi chiar o doamnă ministru, o doamnă tare drăguţă, de altfel. Ce mai, toată floarea cea vestită...
Înainte de a ura baftă tuturor scolăreilor, va mai spun că vă las in compania unui filmulet tare simpatic, cu prima zi de scoala a Maşei si să nu spuneti cumva că nu ştiţi cine e Maşa. Uite, vedeţi, de asta se începe şcoala, ca să aflaţi mereu lucruri noi.

Bafta multă şi numai bucurii, dragi profesori, părinţi şi copiii!


8 comentarii:

 1. Masa?! Este fetita noastra preferata!!! Doamne cat este de dulce, chiar daca e foarte obraznicuta!
  Multa bafta in noul an scolar! Sa aveti rezultatele dorite si sa va mearga bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne ajuta tuturor in noul an la scoala!

  RăspundețiȘtergere
 3. Catrinel, bafta multa si Andreiutului!

  RăspundețiȘtergere
 4. Claudia, Doamne ajuta sa fie foarte bine la toata lumea!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multa bafta, multe bucurii, multe prietenii, multe castane, multe creioane, multe aventuri, multe, multe, multe si toate frumaose feteele!

  RăspundețiȘtergere
 6. Cât de multe "prima zi şcoală" ai avut ieri şi ce frumos ai scris. Super zi, nu o să se uite uşor! Un an bun, plin de bucurie şi succes, să aveţi toate!

  RăspundețiȘtergere
 7. Anca, multumim mult, mult, mult de tot de urare!

  RăspundețiȘtergere
 8. Mihaela, fiind trei fete care merg la scoala, e firesc sa fie multe zile:)
  Bafta si scolarului tau!

  RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.