duminică, 3 mai 2015

Păr. Păduchi. Paranix.

Prezent: păr perfect.

Posibilitate plauzibilă: păr perfect plus păduchi.
Panică.
Pericol.
Probleme.
Presiune.
Plâns.
Primejdii păguboase: păr pierdut.
Posibilitate plauzibilă preferabilă: Păr. Păduchi. Paranix.
Pasiune.
Perseverenţă.
Pildă:

Par prietenoşi?

                                         Precauţie!
                                Păziţi-vă până puteţi!

9 comentarii:

  1. Eu n-am avut niciodata poate datorita firului foarte moale pe care-l am, insa fratele meu a avut de doua ori, stiu ca bunica mea ii sufoca cu gaz lampant:)) - punea vata pe un pieptene de os fff des si il pieptana:) indelung. Oricum gazul lampant la toate era bun:)) si pentru viermi intestinali cateva picaturi pe o lingurita cu zahar si pentru descurcat parul incalcit...E neplacut oricum...Imbratisari fetele:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand eram mica aveam tot timpul. dar nu de om, ci de gaina. Intram in poiata pasarilor si ieseam intotdeauna cu unul dupa mine., asa ca si eu stiu cum e sa fii sufocat cu gaz :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaiiii! Am avut si eu cand eram mica. Cat am lucrat la scoala am avut vreo doi elevi si eram mereu stresata. E ingrozitor!
    Dupa ce ii omori urmeaza partea foarte, foarte migaloasa de a scoate ouale din par, care nu cad, ci stau lipite de firul de par. Cand parul creste se vad oribil. Am vazut o data o domnisoara frumusica, increzuta, cu o coada de cal strans legata in varful capului. Avea in jurul capului, ca o banda oua de paduchi. Erau moarte, dar aratau oribil si s-a facut de ras pentru ca cineva a atras atentia cu voce tare asupra acestui lucru.
    Iiiii! A inceput sa ma manance capul. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut si eu ca se fac multe reclama la Paranix si chiar nu intelegeam de ce. Dar apoi a fost la gradinita celui mic un intreg circ legat de faptul ca unii copii au infectat o intreaga grupa. DEsi traim in secolul XXI se pare ca inca ne mai confruntam cu asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.