vineri, 26 iunie 2015

A venit vacanta...

A venit vacanta
Cu trenul de Franta,
Hai, copii, la joc,
Cartile pe foc.
A venit vacanta, dar nu cu trenul de Franta, ci cu avionul de Germania.  :)
Daca anul trecut operatia mea a anulat orice vis de concediu, anul acesta am recuperat din plin.
Prin urmare am pornit la drum cu totii, familia extinsa: copii, parinti, bunici.
Pentru fete, dar si pentru mine, a fost prima calatorie cu avionul, asa ca am avut cateva emotii, nu neaparat legate de zbor, cat mai ales cum vom dramui bagajele sa ne incadram in standardul impus. Noroc ca Lufthansa are un barem destul de generos.
Dimineata, la aeroportul din Cluj, am avut un incident, care ar fi fost chiar haios, daca nu avea un protagonist cu capsa pusa. Georgia, scapand-o pentru o clipa pe Paula din ochi si vazandu-se singura, s-a lipit de un bagaj care semana perfect cu al nostru si a pus mana pe el, moment in care, posesorul gentii, un tip cam de varsta noastra, a inceput sa strige la ea sa ia mana de acolo,  ca nu ii e rusine ca vrea sa-i fure geanta. Prima data am crezut ca face cu ea o gluma, nicio clipa nu mi-a trecut prin cap ca un ditamai omul putea sa creada ca o coditata de 5 ani putea sa-i fure bagajul lui de cala de 5 ori mai greu decat ea. I-am spus cu tot calmul din lume ca la 5 dimineata  (nici nu cred ca era 5, cred ca era 4 si ceva) e firesc ca un copil mic sa confunde bagajele si ca ea s-a lipit instantaneu de ceva ce ii era cunoscut. Asta nu l-a linistit, asta l-a facut sa urle si mai tare ca ii cunoaste ei pe cei ca mine care isi pun copiii sa fure si ca nu vin eu sa ii dau lectii lui, care are 8 ani de Politie. Mai bine i-ar fi avut pe cei 7 de acasa, parerea mea.... Asadar, feriti-va de cei ca mine si de mine, evident, mai ales daca ma vedeti cumva venind spre voi cu un inger mic cu ochi albastri, ca nu se stie ce v-ar putea lipsi. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!
Dar nu despre oameni urati voiam sa vorbesc, ci despre vacanta, despre relaxare, despre locuri frumoase si interesante, mai ales ca Mihaela m-a provocat la un The travel tag.
Prin urmare va delectez cu cateva fotografii din calatoria noastra prin Munchen, nu prea multe ca inca nu am aflat toate tainele laptopului astuia, caruia ii lipseste si o tasta, dar sper sa imi intru repede in mana.
Leapsa, pe care o puteti gasi  integral pe blogul Mihaelei, o trimit si eu mai departe catre Gabriela, ca sunt aici in tara ei de adoptie, catre Ana, Anca, Dana, Catrinel, Claudia, Corina si Ioana.
Vacanta cu bucurii!

P.S.: Revin, curand sper, cu poze de la zoo.

17 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. vacanta placuta!!!!
    ce om neghiob ,cum sa creada asa ceva de copil??? bine ca nu s-a speriat copilul ,putea sa aiba un soc, pup-o din partea mea si pe Paula,te rog!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaiii , mititica !!! "Onor" politiei romane ! Si de ce zbiera asa , voia sa ajunga pe la tv si el ! Sufera de nebagare in seama nenea asta ! ....Oricum , va doresc sedere placuta , o vacanta cat mai frumoasa , cu itinerarii pe masura . Iar daca aveti posibilitatea si doriti , puteti vizita locul de unde izvoraste Dunarea - Donaueschingen ( au terminat de amenajat in martie ) Mie personal mi s-a parut marketing pur , dar merita vazut , mai ales ca venim din locul unde se termina Dunarea ! Noi suntem in landul Baden-Württemberg , alaturat celui in care ati poposit voi ! Pe noi ne batea gandul sa mergem in Europa Park , dar pana acum n-a fost sa fie !... Bucurati-va de flori si aveti grija la pistele pentru biciclisti ...sunt foarte "posesivi " cu acest spatiu cei pe doua roti ...si-si tare multi !.... Multumesc pentru leapsa , desi nu am calatorit cu avionul , o sa incerc sa onorez invitatia !!.....Va pupicesc dragilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cerere de oferta - Advertoriale

    Buna ziua,

    Doresc sa achizitionez unul sau mai multe advertoriale (scrise de dvs. sau de catre echiapa noastra) pe site-ul dvs. ingerica. blogspot. ro pentru unul sau mai multe site-uri de jocuri pentru copii.
    Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, la ce preturi si daca se poate face plata prin paypal.

    Va multumesc,
    Munteanu Marius
    morris_mariusica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa aveti o vacanta minunata si fara prea multe peripetii!!!! Cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmmmm, multam pt leapsa dar la care Mihaela o gasim? pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. LA multi ani cu sanatate Paulei!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani Paulei si din partea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa aveti in continuare o vacanta placuta!
    Bunicii.

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani Paula! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita.
    Vacanta placuta intregii familii in continuare.
    Consuela

    RăspundețiȘtergere
  11. Vacanta frumoasa va doresc! Sa aveti parte de vreme placuta si doar de oameni buni!

    RăspundețiȘtergere
  12. Viel spass! :)
    Să aveţi vacantă frumoasă, cu tihnă şi multă bucurie!
    P.S. Legat de incident, cred că nici nu trebuia să precizeze omul că e din Poliţie...bine că a trecut şi n-a umbrit nimic!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.