luni, 20 iulie 2015

Bilant de vacanta...

Deja au trecut 4 saptamani de vacanta. Au trecut ca un vis frumos. Stiu ca pentru acei ce au doar zece zile de concediu in tot anul, vacanta noastra pare ceva de neconceput, dar eu ma bucur de ea, din plin as zice.
Anul acesta vacanta a debutat cu un eveniment in familie, un botez pentru cel mai  nou membru, ocazie pentru care am mers in Germania unde ne-am rasfatat cu un concediu de trei saptamani intense si pline de numeroase vizite.
Vacanta asta nu a stat doar sub semnul calatoriilor ci sub cel al evenimentelor de familie, am avut pana cum doua botezuri si o nunta, in colturi diferite ale tarii si chiar am fost nevoiti sa refuzam o invitatie la un alt botez ce se suprapunea cu nunta. Asa ca o ducem din distractie in distractie si din petrecere in petrecere. Nu ducem lipsa de socializare si nici de placute intrevederi cu rude si prieteni.
Acum am intrat in cea de-a cincea saptamana de vacanta si ne bucuram de ea la munte, la racoare, ca aici Sfantul Ilie si-a intrat astazi in drepturi si nu ne-a lipsit de traditionala ploaie cu tunete si trasnete.
Bine v-am regasit, prieteni, mi-a fost dor de voi si de toate micile noastre dialoguri!

12 comentarii:

  1. Au trecut cam repede, nu-i asa? Dar raman amintirile frumoase si pozele la care ne mai uitam din cand in cand. Vacanta placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, Valentina, a trecut repede, dar amintirile sunt pe masura.

      Ștergere
  2. si eu zic ca au trecut repede, si n-am plecat nicaieri...
    bine ai revenit si sa va fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci iti doresc sa mergi cat de curand si sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile.

      Ștergere
  3. Chiar ma intrebam cum esti, pe unde te bucuri de vacanta... Ma bucur ca va e bine, cu oameni dragi alaturi! Imbratisari! Ce bine trebuie sa fie in aerul curat de munte!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram momentan aproape de tine, pe meleaguri sucevene.

      Ștergere
  4. Mai este ceva vacanta, asa ca va doresc distractie in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine abia a inceput vacanta ;)) adica 2 saptamani in urma. Oricum copii se bucura si lor li se pare mai lunga vacanta :) Pupici si odihna placuta mai departe! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  6. Imbrăţişări, draga mea! Bine ai revenit! Gustul dulce al vacanţei tihnite o să se simtă incă multă vreme de-acum încolo...
    Eu încă o aştept pe a mea, plină de nerăbdare.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.