joi, 16 februarie 2017

Echilibru

"Nu mai încerc să conving pe nimeni de nimic. În trecut mă revoltam din cauza diverselor etichete care se lipeau de mine ca magneții de frigider și-mi dădeau senzația că-mi îngreunează viața. Mă revoltam și sufeream că percepțiile asupra mea sunt distorsionate sau de-a dreptul greșite. Aș fi vrut să-i conving mereu pe oameni că eu sunt așa cum EU ȘTIU că sunt. Pierdere inutilă de timp și energie. A fost momentul în care am înțeles că nu pot mulțumi pe toată lumea și că oamenii au nevoie să demoleze la fel cum vor să construiască."
  fragment din cartea Exerciții de echilibru, de Tudor Chirilă.

 Mai multe despre noi puteti citi pe blogul nou,   aici.

5 comentarii:

  1. Imi place, mult! Cred ca multora li se intampla asta, e destul de greu sa ignori ceea ce altii cred despre tine, mai ales cand e gresit. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate in ziua de astazi lumea este plina de rautati. Nu trebuie sa pui la suflett. Daca ar fi sa ne luam dupa ceilalti, chiar am crede ca un simplu cos este o tumoare (ca idee, ipotetic spus). Grav este ca si cei mai tineri din ziua de astazi, incep sa-si deprinda aceleasi trasaturi. O sa caut si eu cartea.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a ajutat cartea asta sa inteleg si mai ales sa accept multe ! Te imbratisez , suflete !

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.