luni, 25 octombrie 2010

Ziua Armatei

25 octombrie 1944, Ziua Armatei Române, semnifică data eliberării totale a nord-vestului Transilvaniei de sub ocupaţie şi administraţie străină.


Cinste eroilor noştri! Printre ei şi străbunicii noştri au participat la luptele acelea crâncene. Din fericire pentru familia noastră, ei au trăit pentru a putea povesti şi nepoţilor.

2 comentarii:

  1. Bravo Loredana ca ne aduci in amintire aceste zile...... fara jertfa bunicilor, unchilor si strabuniclor nostri nimic din ce e azi nu ar fi fost. S-au jertfit pentru ca noi sa avem confortul de azi. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

    Carolina

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Am mare nevoie de voturile tale pentru ca sa castig si sa imi pot plati o parte din creditul facut. Gasesti retele mele la linkurile urmatoare: http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00674 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00676 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00677 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00756 Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.