sâmbătă, 18 decembrie 2010

Lista cu dorinte

La fisierul de la gradinita, erau expuse aseara mai multe fise. Cand m-am apropiat de ele am vazut ca scrie Lista cu dorintele mele de Craciun. La vederea unui asemenea titlu curiozitatea mea a crescut brusc.
Prima lista era a unui baietel, Andrei. El a desenat trei cadouri mai micute. O alta fetita a desenat unul foarte mare si vreo doua mai modeste. Abia asteptam sa vad cate dorinte are si pustoiaca mea, desi expediasem scrisoarea pentru Mosul.
La vederea listei m-au trecut transpiratiile. Desenase si scrisese nici mai mult, nici mai putin de 17 randuri. Ba mai facuse si pe margini cateva inflorituri. Deja ma panicasem. Am intrebat-o care sunt lucrurile pe care si le doreste. Mi-a spus ca isi doreste un singur cadou sa ii aduca Mosul, la fel cum ii scrisese si in felicitarea trimisa, dar ca i-a scris acelasi lucru de multe ori, sa nu uite...
La asemenea fetita cuminte, modesta, care nu cere mult anul asta ("celelalte lucruri pe care le vad eu la televizor am sa le cer in celelalte Craciunuri") si foarte grijulie cu memoria Mosului, nu mai are nici o scuza si nici o scapare bietul Mos Craciun.

11 comentarii:

  1. ce frumos! draga de ea! Sarut-o si din partea mea, e adorabila! A propos, imi place teribil noul herder, sunt minunate fetitele voastre, atat de expresive,cred ca ti am mai zis! O duminica placuta,draga Loredana!

    RăspundețiȘtergere
  2. si tie la fel, Ana. sa ai o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain!Sunt sigura ca Mosul nu va uita,nu-i asa mami?

    RăspundețiȘtergere
  4. asa e. nu numai ca nu va uita, dar deja a si inpachetat cadoul, asteapta sosirea noptii magice.

    RăspundețiȘtergere
  5. Loredana esti tare harnica.Eu inca nu am ajuns sa-l intalnesc pe Mos mi-am propus pentru azi insa nu pot merge fara "mosul" meu de acasa care are paralele.:))
    Tare draguta Paula!!!Cred ca si Mosul o surprinde placut.Sa aveti o seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de scumpa a fost :) Chiar ca nu iti poti dori o fetita mai cuminte! Sa-ti traisca, sa fie sanatoasa! Si sper sa fie si Irina mea la fel de nepretentioasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pupa mama fetele dragalase si din partea mea.Mosul este bun si vine la copiii cuminti.Pupam fetele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scumpica e ea, ca intotdeauna :) Vrei sa imi trimiti fotografii cu fetitele pentru o felicitare de Craciun? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai surprins din nou cu asa poze superbe. Doi ingerasi. Iar Paula intradevar o fetita f cuminte. Ai noroc. La noi lista a fost mai lunga. Dar nu ne-ai spus ce i-a scris Mosului?
    Arabela e nerabdatoare sa ii pregatim farfuriuta cu dulciuri pentru Mos. A promis ca ma va ajuta. :)...
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce scumpa este...stie ea ca Mosul este batran si il ajuta sa nu uite :-). Ce imi plac noile poze pe care le-ai pus sus, la blog!

    RăspundețiȘtergere
  11. Scapa ieftin Mosul anul acesta! Cat de dragalese sunt printesele tale...imi place enorm pozica de la header! Pupici la toate trei(asta te include si pe tine, mami!) :*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.