miercuri, 29 decembrie 2010

Mos Craciun de la Iulius Mall

Martea trecuta, cand faceam mai cu spor bagajele pentru a pleca in minivacanta la bunici, am primit un telefon. Era o doamna draguta care ma anunta ca am castigat un echipament complet de schi. Am intrebat-o: Serios, doamna? Da, serios, zice ea. Mi-am facut rapid un calcul si am constatat ca nimeni nu ar fi stiut ca am completat cuponul, asa ca am purces spre mall. Daca nu era adevarat, puteam da vina pe vestitele ceasuri rele ale zilei de marti. Dar a fost o zi de marti draguta. Ca doar era inainte de Craciun.
Sotul meu zice ca am adeverit dictonul daruind vei dobandi, ca tot ce am cumparat pe bonul castigator, au fost cadouri.
Asa ca m-am ales cu un echipament de schi superdragut si nou-nout.
Ca sa fiu sincera, nu era ce visasem eu pentru Craciun, dar a fost un dar frumos si binevenit. La cat sunt eu de sportiva, puteam sa castig la fel de bine si o elice de elicopter, mi-ar fi fost la fel de utila. Dar sa nu fiu rea si carcotasa. M-am bucurat si eu cat am putut de cadou. Adica vreo 5 minute. Ca am mai adeverit o zicala, si anume, dar din dar se face rai. Am putut sa fiu si eu Mosul pentru sotul meu. Asa ca el este acum fericitul posesor al schiurilor, claparilor si al unui costum minunat. Lui sa ii cereti sa dea de baut. Glumesc...
Eu am ramas doar cu bucuria. Nu toata ziua primesti ceva fara sa faci nimic, doar asa pe ochi frumosi.
Acum mai multi ani, tot iarna si tot la Craciun, am primit la un concurs organizat de radio Contact (da, da pe vremea glaciatiunii) un delfinas de aur. Dar pentru delfinas am muncit, am facut alti doi delfini superbi din beculete albastre si i-am postat in fereastra.
Acum asteptam de la Mosul sa fie bun pana la capat si sa ne aduca o alta vacanta sa putem sa ne bucuram cum trebuie de primul cadou.

7 comentarii:

  1. Ehei, Loredana, zici că ai rămas cu bucuria...păi ştii tu, "mai fericit este a da decât a lua..."! :)
    Tu poţi să iei o săniuţă - la mine funcţonează şi faza cu tradiţionalul sac de plastic - zăpadă şi vacanţă să fie numai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai bine macar ca s-a potrivit cuiva costumul, si anume sotului! Ma refer si la sportul in sine si la marimea costumului! Sa se bucure de el si tie felicitari pentru premiu! Esti tare norocoasa si asta e un lucru bun! Acum, vacanta la ski sa vina, ca gasesti tu cum sa te distrezi acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. asa m-am gandit si eu, vacanta sa fie, ca de distrat ne pricepem noi.
    in ceea ce priveste potrivirea costumului, a fost usor, ca o data ce i l-am facut cadou sotului, i l-au dat special pentru el, adica barbatesc si pe masurile lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos! Si in jurul meu toti sunt innebuniti in ultima vreme dupa ski, partii si saniute, iar eu nu pot sta afara in frig (sincer, nu pot sta afara nici cand nu e tare frig, asa ca n-are rost nici sa ma gandesc). Dar acum doi ani am fost la ski la Borsa, si am cazut prin zapada cat pentru inca doi ani :)) Felicitari pentru premiu si chiar asa, e mult mai frumos si multumitor sa daruiesti decat sa primesti, bine ca l-ai dat mai departe!

    Voiam sa stiu cum pot sa-ti trimit un mail sau ceva? N-am gasit pe nicaieri vreo adresa... Daca vrei, trimite-mi tu un e-mail la adriana@clipe-frumoase.ro, si eu am sa iti trimit inapoi, sa vezi ce am facut cu poza cu fetitele si globuletele pana la urma. Altceva, nu o felicitare , ca a cam trecut vremea felicitarilor...

    A, si bine ati venit "anapoi" :) Parca imi si imaginez drumul plin de zapada de care scriai... si mie tare imi place zapada, deocamdata doar din casa sa o vad, dar e bun si asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Loredana tare m-ai amuzat cu povestitul.Ai tu asa un har aparte la povestit dar lasa ca si eu il am la citit.Auzi eu zic ca e bine venit acest dar la cat e de scump....si....o sa vina timpul si pentru el ,numai sa creasca mititelele!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da surpriza placuta, felicitari! Cunosc sentimentul asta de bucurie, acum cativa ani am castigat la o ruleta dintr-un centru comercial un fard, nu e mare lucur, dar eu m-am bucurat nespus si cei de la coada ma invidiau :-)). Insa nu l-am folosit, dupa cateva zile mi-am dat seama ca nu mi se potriveste acel roz bombon, asa ca l-am dat unei fetite din bloc, care si-a colorat toate papusile pe la ochi si nu numai, in roz...cine stie poate i-am deschis fetii apetitul de make-up artist :-)
    Loredana, iti doresc o vacanta frumoasa, sa va distrati si sa fiti sanatosi si foate fericiti in noul an! Ma bucur ca te-am gasit, imi face mare placere sa te citesc si mai ales sa vad pozici cu fetele tale frumoase.
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu va imbratisez pe toate cu mult drag si abia astept sa ne auzim, sa ne vedem, sa ne citim in noul an cu bine!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.