miercuri, 27 aprilie 2011

o ultima bucatica de iarna

Daca v-a apucat cumva deja nostalgia dupa gratia si racoarea proaspat plecatei ierni, sa stiti ca va mai puteti bucura de un pic de gheata, nu pe viu, ci la tv.
Saptamana aceasta a inceput Campionatul Mondial de patinaj artistic de la Moscova. Noi, fetele mai mari ale familie, tocmai ne-am uitat la calificarile baietilor si ale perechilor. A fost o seara foarte frumoasa.
Se anunta spectacole frumoase si palpitante.
Sunt multi rusi calificati, mai ales la perechi, iar rusii se stie, sunt destul de pasionali de felul lor.
Se transmite pe tvr2.
Bucurati-va cat mai puteti de ramasitele iernii!

5 comentarii:

  1. Patinajul este un sport foarte frumos,pacat ca la noi nu se poate face performanta,desi stiam ca am avut si noi ceva patinatori.Rusii au fost intotdeauna buni,ar fi fost de minune sa nu fie.Va doresc seri minunate si va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place patinajul artistic, pacat ca nu am loc de tata sau sot la televizor, vesnic sunt setati pe meciuri de fotbal:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Beatrice, asa e, la noi, din nefericre, performanta se face cu sacrificii enorme. si nu numai performanta. orice se face din pasiune vine la pachet cu mari sacrificii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina, si la noi e cam la fel, diferenta fiind ca la noi tv-ul e setat pe minimax. dar am noroc ca si copilul urmaritor de desene e pasionata de patinaj.

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi face o proba . Poate reusesc sa pacalesc cupilul pasionat de minimax :D pentru ca si mie imi place foarte mult .

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.