joi, 22 noiembrie 2012

Îngerașii copilăriei

          Fetița mea cea mare a intrat deja în febra pregătirilor de iarnă. Nici nu e prea greu pentru un copil să viseze la sărbători, când fiecare magazin în care intră abundă de decorațiuni, dulciuri și jucării de sezon.
          În ultimele zile, de fiecare dată după ce și-a terminat lecțiile și aștepta cuminte trezirea surioarei, s-a apucat de făcut ornamente de Crăciun.
          Evident, ornamentele ei fac parte din arta naivă, poate alții s-ar sfii să le arate. Dar mama ei  îi apreciază ideile, spontaneitatea, originalitatea și faptul că are o dexteritate specială când se apucă de creat.
          Îngerașii aceștia i-a conceput singură (cred că se observă), și-a ales ce materiale a vrut și i-a lucrat în mai puțin de 10 minute.

           Cam așa arată îngerașii de Crăciun când ai 7 ani și ești entuziasmat.
           Îngerașii îi trimitem să participe la claca lui Beatrice, că  știm că ei îi plac poveștile copilărești.

3 comentarii:

 1. Sunt minunati si ma bucura faptul ca-i place sa creeze ! Succes ! <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Loredana sunt superbe creatiile Paulei. Superbe! si e foarte creativa...Noua ne plac mult si incercam sa ne inspiram si noi..:) Asa ca te rog sa ii transmiti ca ne este model...si noi ne bucuram de fiecare data cand ne mai arati o creatie de a ei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bea, multumim, deja tinem pumnisoarii.


  Cecilia, sunt incantata sa aud ca va place.

  RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.