marți, 4 decembrie 2012

Dar de blog - Concurs Meki

         Pentru că în decembrie cu toții așteaptăm cu nerăbdare daruri, primim cu multă bucurie, dar, în special, oferim multe cadouri frumoase tuturor celor la care ținem și contează pentru noi, m-am gândit că e rândul meu să ofer ceva celor care trec pragul căsuței mele virtuale. Doar căsuța e virtuală, darul e cât se poate de real.
         Împreună cu revista pentru copii Meki, vreau să vă fac o bucurie.
         Meki este revista în care găsești povesti educative cu pilde, povești cu îngeri,  benzi desenate, exerciții interactive, poezii, planșe de colorat, fișe de lucru, engleză, jocuri, glume. 

         După cum probabil știți, mai ales dacă aveți copii care merg la grădiniță și la școală, Meki nu este o revistă simplă pe care să o răsfoiești în câteva minute, ci una care poate fi adăugată oricând pe lista lecturilor din fiecare seară sau între caietele speciale în care lucrează copii. Este ideală pentru orice copil și numai bună pentru a fi făcută cadou; știți voi: dar din dar se face raiul.
          Dacă o doriți, poate fi a voastră.  Ce trebuie să faceți  pentru a o primi? Dacă aveți blog, scrieți o postare în care să spuneți dacă o cunoașteți sau nu,  ce vă place să citiți în ea și, mai ales, de ce v-o doriți; apoi dați-mi și mie de știre printr-un comentariu. În cazul în care nu aveți blog, puteți scrie răspunsurile voastre aici, la comentarii. 
         Vă aștept cu mult interes părerile avizate, chiar și criticile constructive, până pe 10 decembrie inclusiv. Îndrăzniți! Sunt generoasă: voi premia tot ceea ce îmi va merge la inimă!

12 comentarii:

  1. Salut!
    Nu stiu revista insa juniorul meu iubeste tot ceea ce inseamna carte/ revista. Sper sa-mi foloseasca atunci cand va creste!
    Stefi

    RăspundețiȘtergere
  2. Super revista! Sara e fff incantata de ea. Astepram nr. din decembrie

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunoastem revista in varianta ei de gradinita. Desi avem multe numere, un pic cam mazgalite e drept, ca le place sa lucreze in ea, tot ne mai dorim unul. Cred ca ar fi un cadou frumos pentru finutul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. :( As scrie, dar nu o stiu !Pe la noi la gradi au alte reviste de care nu-s incantata,dar ea se uita ca "miloaga" si trebuie sa cumpar,ma conformez ca nu rezist la reviste /carticele !

    RăspundețiȘtergere
  5. AlinaS

    Noi citim aceasta revista pe nerasuflate si pastram toate numerele. Cand am luat prima oara revista m-am indragostit de ea si am sunat la redactie sa imi trimita si primele trei numere (eu cumaparasem numarul 4 evident) dar am ramas cu asteptarea :(. Nu vreau sa pierd nici un numar si cum apar la gradinita copiilor cum il cumpar :). Ba chiar am povestit despre aceasta revista si altora pentru ca merita cu adevarat.

    Ai niste fetite minunate si un blog f frumos.

    Sarbatori minunate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bea, voi vorbi cu Mosul sa nu ramai prea mult asa fara sa o cunosti.

    Alina, multumesc tare mult pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer, este pentru prima data cand aud despre aceasta revista, dar ma bucura enorm ca mai sunt parinti, dar mai ales copii care sa fie interesati de carti, in general. Este de apreciat acest lucru. Iar daca voi primi eu aceasta revista, fagaduiesc ca o voi folosi cu multa dragoste in educarea copiilor mei, la fel cum folosesc cartile care se gasesc in mini-biblioteca (deocamdata) baietilor mei.
    O iarna cu bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici noi nu o cunoastem dar pare o revista tare interesanta cu benzi desenate , glume si jocuri . Cu siguranta o vom cumpara si noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. m-ai facut curioasa, nu stiu de revista asta, la noi, in est ajunge doar Pipo, di ala din cand in cand:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper că am facut totul cum trebuie :)
    http://phenixu.blogspot.ro/2012/12/vrem-revista-meki.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Noua ne place mult revista deoarece are articole diverse potrivite pentru varsta prescolara , contine poezii distractive ,ghicitori , glume, lectii de engleza si este ideala pentru zilele lungi de iarna cand nu putem iesi la joaca sau la plimbare.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.