marți, 18 decembrie 2012

Săptămâna serbărilor

          Ca în fiecare iarnă, în ajunul sărbătorilor începe nebunia serbărilor.
          Săptămâna aceasta avem două, ale noastre. Una la care trebuie să pornim imediat. Mai avem și alte câteva la care am fost  invitați, dar se suprapun, așa că le sărim, din păcate.
         Prin urmare toată săptămâna o petrecem cu serbările, pregătitul cadourilor și puțină curățenie.
          Bradul l-am bifat deja pe listă, e frumos împodobit, gata cu el.
          Încă nu am început nebunia pregătirilor. Noi avem dor de ducă, nu de alta, dar Moșul știe să ne caute prin alte părți. Acum mai rămâne ca și vremea să țină cu noi, că deocamdată Moldova e sub nămeți. Dacă rămânem acasă, ne vom agita probabil un pic mai mult la sfârșitul săptămânii, cu partea de prăjituri și alte delicii culinare.
          Voi ce planuri aveți? Cum merg pregătirile?

5 comentarii:

  1. Eu sunt la faza de documentare. Tot citesc reviste si bloguri si caut retete cat mai interesante si pe care sa nu le mai fi pregatit niciodata de Craciun.
    Sper sa reusesc sa-mi impresionez oaspetii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta la pregatiri, draga Lily. Sa-ti reuseasca totul asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciunul il petrecem de obicei in familie, ca in toti anii de altfel. Imi place sa am familia langa mine, mergem in vizite la mama, bunici, rude, verisori si totul la puterea a doua :)), deci trebuie sa facem un adevarat maraton al vizitelor. Dupa care ii asteptam a doua zi si noi, in asa fel incat sa ne vedem in fiecare zi. E frumos, mie imi place si nu as schimba asta.
    In schimb revelionul il petrecem cu prietenii, anul acesta suntem invitati noi acasa la unul din ei. In fiecare an facem cu randul :)) si ne place sa stam impreuna. Transformam casa intr-un adevarat spectacol iar fiecare, aduce cate ceva(ne vorbim inainte, ca sa nu aduca toti numai torturi si cozonaci). Inventam jocuri, facem puzzle, jucam tot felul de jocuri de masa, jucam carti, barbatii fotbal de masa sau biliard, implicam in felul asta si picii din dotare...e fain :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur pentru voi!
    Sa sea Domnul sa va iasa toate asa cum le-ai planificat!
    Petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.