joi, 20 iunie 2013

Doua filme pentru copii

Dintre filmele pentru copii ale acestei veri, pe care le-am văut şi care ne-au plăcut, aş vrea să menţionez Epic. Regatul secret şi Barbie în The Pink Shoes.
 EPIC. REGATUL SECRET este o aventură-comedie 3D care ne prezintă o lume fantastică. Fiind realizat de creatorii filmelor Epoca de gheaţă şi Rio (filme ce se află în topul preferinţelor noastre şi la care ne-am uitat cu multă plăcere, de mai multe ori), REGATUL SECRET spune povestea luptei continue dintre forţele binelui, care menţin lumea naturală vie, şi forţele răului, care doresc să o distrugă.
Când o adolescentă se trezeşte transportată în mod magic într-un univers secret, ea se înconjoară de o echipă de elită de războinici şi de un grup de personaje comice, ireale, pentru a-şi salva lumea lor... şi a noastră.
Filmul e bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce şi beneficiază în distribuţie de nume mari ca  Colin Farrell, Josh Hutcherson, Beyoncé Knowles, Amanda Seyfried, Steven Tyler, Pitbull....
Mie mi-a plăcut în mod deosebit pentru că, dincolo de povestea fantastică, filmul spune povestea unei familii, o familie din care mama a plecat atunci când tata era tot mai convins de existenţa unor fiinţe misterioase şi petrecea tot mai mult timp căutându-le. Prin urmare filmul urmăreşte şi relaţia tată-fiică, prezentând-o foarte frumos, un pic idilic pe alocuri.

Un alt film, văzut chiar aseară, a fost Barbie în The Pink Shoes. Dacă vă plac filmele cu acest personaj, atunci nici acesta nu va face excepţie, fiind un film despre prietenie, despre puterea de a schimba lucrurile şi a-ţi împlini visele,  un film cu mult balet, multe melodii clasice şi multă atitudine pozitivă.

Vizionare plăcută să aveţi!

4 comentarii:

  1. Multumesc! Uite ce vă recomand: un desen care-mi place mult, foarte, foarte mult și pe care l-am revizionat ieri. Chiar am scris un pic și am postat!;)
    Adresa:
    http://filme-online-gratis.com/blog/2012/02/18/spirit-stallion-of-the-cimarron-2002/
    Vizionare plăcută și vouă! :)
    Vă pupic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult; Maria. Si noua ne-a plăcut, mai ales ca e pe muzică de Rod Stewart.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.