duminică, 22 februarie 2015

La Baile Felix

          Zilele astea ne-am răsfăţat puţin. Am îmbinat utilul cu plăcutul, ne-am răsfăţat, ne-am odihnit şi ne-am reîncărcat bateriile. Pentru noi a fost ca un concediu, unul foarte scurt.
          Pentru mine, dar şi pentru fete, a fost prima dată când am fost la Felix; nu mai spuneţi la nimeni, că noi stam aici la doi paşi, dar nu am ales până acum să mergem acolo, am avut tot timpul alte preferinţe. A fost prima bălăceală pentru anul acesta şi prima dată când am mers la piscină după operaţie.
          Am stat la o vilă foarte elegantă. Am tot râs cu fetele că am fost aproape de Beverly Hills, la un pas distanţă, fără a merge până în California pentru asta. Nu de alta, dar aşa se numea casa alăturată.
          Pentru bălăceală am fost la Apollo, un complex cu mai multe piscine în aer liber şi una acoperită. Era foarte plăcut şi interesant în acelaşi timp să faci baie în piscină şi afară să fie 10-12 grade. Evident, apa din piscine era calduţă, fiecare bazin având temperaturi cuprinse între 30-33 de grade si 38-40 cea acoperită, în care stăteau mai mult copiii.
         Preţurile mi s-au părut pentru toată lumea. Cazarea, în perioada asta, e undeva între 60 şi 100 de lei camera pe noapte, cam la toate pensiunile din zonă, după cum ne-am dat noi seama. Intrarea la bazin este 25 de lei pentru adulţi şi 12 lei pentru copii, dar local şi în oraşele din apropiere se găsesc diferite pachete de vânzare, pachete care conţin tichete de reducere cu 50 la sută pentru 2 persoane.
          Acum chiar nu era aglomerat, era plăcut, iar mezina noastră s-a şi bronzat puţin stând în bazinele de afară, că ieri a fost o vreme foarte plăcută, cu mult soare.
          Paula  a venit de la Felix cu o amintire de neuitat: a învăţat să înoate pe sub apă.
          Posibil să mai scriu zilele acestea despre acest weekend al nostru, dar deocamdată mă opresc aici.
        O săptămână frumoasă vă doresc!

9 comentarii:

  1. Imi place filmarea pe sub apa! Super!!!
    Miha.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stau in Oradea si anul trecut am fost o singura zi la bai! Exista chiar si un cartier inainte de Baile 1 Mai care se numeste Beverly Hills. Strandurile arata bine acum pentru ca au fost renovate si modernizate, merita sa-ti petreci un weekend sau o vacanta aici.Daca mai ajungeti la bai sau in Oradea da-mi si mie un semnal as vrea sa ne intalnim. O saptamana frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, sa stii ca daca mai venim cu mare drag te caut. Si mie mi-ar placea sa ne vedem.

      Ștergere
  3. Eu am fost o singură dată la Felix, a trecut așa de mult timp de atunci.
    Prețurile sunt chiar bune, și la cayare și la piscină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, preturile nu sunt foarte mari si sunt multe modalitati de a primi reduceri.

      Ștergere
  4. Ce frumos ati petrecut! Eu am fost o singura data la baile Felix, dar n-am facut baie din pacate, acum regret, ma gandesc cu dor la balaceala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu am putut sta deoparte. Cand e vorba de apa, suntem mai rele decat ratele :))))

      Ștergere
  5. Ce dragut!... Venim si noi!
    Chiar sunteti norocosi......
    Ma bucur pentru voi.
    Pup la fete.. Carol

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.