sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Licitație pentru viață

...sau cum puteți obține o vacanță cu scop nobil.

Cine vrea sa mearga in vacanta ...împușcă doi iepuri dintr-o lovitură... plateste cat il lasa inima...sau portofelul... si castiga o vacanta, pentru care se desfășoară o licitatie in scopuri umanitare care suna cam asa:

„Deschid in perioada 22 ianuarie- 25 februarie 2010 o licitatie pentru doua mini vacante la masa mea, in Elvetia. Mini vacanta oferita pentru doua persoane (eventual trei, 2 parinti si un copil) cu totul inclus: transport, masa, cazare.
Prima perioada este 1-6 aprilie 2010 si a doua 4 -8 iunie 2010.
Programul celor doua mini vacante mai cuprinde: o zi la Geneva, vizita bisericii romanesti de lemn, muzeului Ceasurilor, a imprejurimilor si o masa tipica elvetiana.
Licitatia porneste de la 0 iar mini vacanta va fi castigata de persoana/persoanele care vor oferi cel mai mult. Suma de bani oferita va intra in contul Ioanei.
Detaliile finale pentru acest demers ( nume, prenume , adresa si deoparte si de cealalta), vor fi discutate printr-un schimb de e-mailuri intre mine si castigatorul licitatiei; garantia castigatorului va fi biletul de avion pe care il voi trimite, imediat ce banii sunt intrati in contul deschis pentru acesta licitatie.
Nu ne dorim altceva decat sanatatea Ioanei!
Yafa”

Ar fi bine sa ne implicam cu totii, atat căt putem ... macar daca nu avem posibilitati materiale ... sa dam sfoara in tara și în lume ... trebuie sa existe pe undeva persoane sufletiste si cu posibilitati.
Mai multe detalii despre Ioana, fetița beneficiară a sumei licitate, și depsre cumplita situație în care se află puteți obține pe blogul Anei.

4 comentarii:

  1. Iti multumesc, sa va dea Domnul sanatate la toti !

    RăspundețiȘtergere
  2. super ideea cu licitatia... felicitari

    RăspundețiȘtergere
  3. :) cum aduna Dumnezeu oamenii care se aseamana! <:D>

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa este, Sandriana. Dumnezeu ne aduna, chiar dacă nu vedem întotdeauna asta. chiar dacă nu ne cunoaștem, noi toți cei ce ne împărtășim ideile virtual, câtă vreme ne încurajăm unii pe alții cu vorbe și cu fapte, putem aspira la statutul de oameni.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.