vineri, 1 octombrie 2010

din nou la balet

Reincepem cursurile la Palatul Copiilor.
Ieri, pe o vreme nu tocmai prietenoasa, a avut loc in Piata Unirii deschiderea oficila a cursurilor de la Palatul Copiilor.
Evident, am fost si noi acolo, inclusiv cu mezina, pentru ca ne-am inscris la balet si la teatrul de papusi. De fapt, doar pe Paula am inscris-o, dar noi oricum mergem cu totii spre sustinere. Chiar am cochetat un pic cu ideea de a o inscrie si pe Georgia la teatru de papusi. Pe post de marioneta, nu altfel :)
Paula a facut si anul trecut balet, asa ca a vrut neaparat sa se inscrie si anul acesta. A fost frumos, ei i-a placut si, pentru ca anul trecut cand auzea muzica, de orice fel, chiar si populara, ea se ridica pe varfuri si dansa ca o balerina, am decis sa o inscriem. Si bine am facut. Ei ii place mult, e destul de entuziasmata, chiar daca face dansuri si la gradinita. Oricum, la varsta ei nu se pune problema de performanta, ci doar de a avea um mod placut si util de a petrece timpul.
Pentru noi e un pic mai obositor, deoarece in zilele in care are balet nu prea mai putem face nimic. Pana o ducem, o dezbracam, asteptam sa treaca ora, o imbracam, venim acasa, de regula trece toata dupa-amiaza. Cel putin, anul trecut, zilele cu balet, adica lunea si miercurea, erau zile cand ieseam de la 8 dimineata din casa si mai intram la 8 seara. Dar ce nu fac parintii de dragul mogaldetelor lor. Si cand ma gandesc, ca atunci cand nu aveam un copil ci doar visam la ideea de a avea unul, spuneam ca eu il/o voi duce oriunde, la n cursuri. Acum mi-am mai schimbat un pic optica. Desi ei merita toata eforturile.
Asa ca acum avem din nou balerina. Si o manuitoare de papusi. Sa speram ca va vom mai povesti din ispravile noastre la fel de optimisti ca acum...

5 comentarii:

  1. mult succes, Paulei!
    cat despre acatist, l-am primit acum cateva zile de la cineva daca imi lasi o adresa de mail ti- l trimit si tie :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult, Ana si pentru urare si pentru intentie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes micutei! Si la noi in Constanta tot azi a fost deschiderea, noi ne gandeam de anul acesta la dansuri populare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo. copii trebuie sa aibe sansa sa faca cat mai multe.. sa ex[erimenteze la varsta aceasta. Si felicitari parintilor pentru rabdare.
    Stim si noi cum era cu orele de pian si inot....
    Pupici si asteptam invitatia la spectacol.
    Carol

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult suuces pe acest plan balerinei. Si manuitoarei de papausi...Asteptam noi stiri din plan eventual o pozica cu balerina. :)

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.