marți, 9 noiembrie 2010

Frumoase şi destul de frumoasă

În casa noastră suntem trei fete şi-un băiat, dar el nu face subiectul articolului de faţă; prin urmare şi frumuseţea locatarelor se împarte în mai multe categorii.
Prima categorie e "bebeluş de o frumuseţe rară cu un zâmbet ştirb ravisant", astăzi sărbătorită cu mulţi pupici la aniversarea celor 7 luni.


Următoarea categorie e autointitulata "cred că de atâta frumuseţe am să mă transform în zână". Aşa că nu imi rămâne decât să vă prezint zâna.





Cât despre mine, nu mă încadrez chiar la estetica urâtului, ci într-o categorie uşor mai blândă, sunt "destul de frumoasă". Dacă vă întrebaţi de unde ştiu cu atâta precizie, aflaţi că într-o seară i-am spus unei fetiţe de pe strada noastra "noapte bună, frumoaso", iar ea mi-a răspuns "şi dumneavoastră sunteţi destul de frumoasă". Ah! realitatea...
După cum probabil sper că mă înţelegeţi, categoria aceasta va fi neilustrată.
În schimb, vă ofer spre privire două frumuseţi din grădina mea, care s-au încăpăţânat să rămână frumoase şi să ne bucure toate zilele, deşi, la un moment dat, vremea tomnatică nu a prea ţinut cu ele.


Cam atât despre frumuseţe, nu de alta, dar nu vrem să fim deocheate...

16 comentarii:

  1. La multe inainte cu sanatate! Toate trei sunteti superbe!Va sarut cu drag pe toate 3,Georgie e asa de dragalasa, iti vine sa o mananci :))Un bebe fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI,la super multe luni inainte cu sanatate si sa ramaneti mereu zambitoare,frumoase,chiar si destul de...merge.Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Loredana,ai niste copii superbi!!!
    Eu iti sugerez sa pui totusi niste fotografii si cu "destul de frumoasa";)
    Va pup cu drag,frumoaselor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Loredana intradevar cred ca toate mamicile ar trebui sa-si califice fetitele printre zane.Tare dragalase sunt zanele tale.Sa te bucuri de eleiar ele la randul lor de voi ca parinti ai lor.O imbratisare calda pentru zona frumoaselor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim, multumim.
    suntem si frumoase si modeste, dupa cum lesne observati.
    deh! cioara si puii ei, stiti voi povestea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt adorabile printesele tale, ma uit cu mare drag la aceste fotografii! Iar despre tine...este logic, daca fetele sunt asa frumoase, mamica nu poate fi altfel :-)
    Dar fetita aceea..a fost haioasa tare :-))!
    Va pup pe toate trei!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai mie imi place citatul pe care l-ai pus ca motto:Fiica este imaginea mamei! cu cine sa semene fetele printese decat cu mama... si cu tata, fireste:)
    La multi ani si pupicei scumpelor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mamica a doi ingerasi frumosi nu poate fi decat foarte frumoasa. Fermecator ai povestit.

    RăspundețiȘtergere
  9. hihi, la cat mai multe lunite si anisori...sunt adevarate printese, presupun ca si zana cea mare e destul de frumoasa ca sa iasa asa minunatii...pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai doua fetite minunate, la multi ani celei mici si pupici zanei :) Ma bucur ca ai trecut pe la mine, altfel nu va descopeream. Va citesc cu drag de acum inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cea mica este bestiala cu zambetul stirb.Cea mare este intr-adevar o zana.Va pupam frumoaselor!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani! si din partea noastra...desi cu intarziere... credeam ca sunt singura mamica pentru care data in care sunt nacute fetele, in fiecare luna, e prilez de sarbatoare.
    \Intradevar sunt mai mult decat adorabile.. dulci si frumoase ca si voi. Va seamana la amandoi.Ferice de Robert cu asa mandreti de fete.
    Cum ar spune Arabela.. tati... esti in minoritate.. fetele conduc :)
    Pupiic.
    Multumesc pentru pzoe. Cum ar spune Silviu.... sunt disperata dupa ele :( :)

    RăspundețiȘtergere
  13. :))))) Doamne cat am putut sa rad cand am citit postarea. Sunteti niste frumoase toate trei! Sa-ti traiasca fetele, sa fie sanatoase si foarte foarte norocoase!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt superbe fetela tale! Sa iti aduca numai bucurii in viata !

    RăspundețiȘtergere
  15. Toti copii sunt frumosi dar fetele tale sunt deosebite! Straluceste bucuria din ochisorii lor :) Va doresc multa fericire!!!
    Si iti multumesc pentru vizita pe blogul meu :)
    Imi pare bine sa te "cunosc" Loredana!

    RăspundețiȘtergere
  16. Fiecare mama vede fetele ei cele mai frumoase si o zic si eu din experienta mea dar cind se vad si cu ochi straini inima mamei creste si mai mare si eu iti zic ca ai niste fetite superbe si ochisorii lor plini de fericire te molipseste si pe tine

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.