duminică, 2 ianuarie 2011

citate despre Anul Nou


Dacă întâmpini Anul Nou cu încredere și fără prejudecăți, plăcerea e pe jumătate deja câștigată. (Novalis)
Depinde de tine dacă folosești anul nou ca frână sau motor.
(Henry Ford)
"Multi oameni asteapta cu nerabdare anul nou pentru a avea un nou inceput al obiceiurilor vechi.
"Oamenii sunt atat de ingrijorati vizavi de cee ce mananca intre craciun si anul nou ! Ceea ce ar trebui sa ii ingrijoreze cu adevarat ese ceea ce mananca intre anul nou si craciun."
Nu cred ca planurile pentru Anul Nou pot incepe chiar in prima zi a noului an, nu-i asa? Din cauza ca este o extensie a ajunului Anului Nou, fumatorii sunt deja ‘bine infipti’ in rolul lor si nu se pot obri brusc din acest obicei la bataia gongului de la miezul noptii, cu atat de multa nicotina in organism. De asemenea, sa mentii o dieta in prima zi a Anului Nou nu este o idee prea buna, deoarece nu poti manca rational, pentru ca trebuie sa fii liber sa consumi cam orice, in orice moment, pentru a-ti potoli mahmureala. Cred ca ar fi de bun simt ca planurile sa inceapa in mod normal pe 2 ianuarie. Helen Fielding, Bridget Jones Diary
“Un optimist asteapta pana la miezul noptii pentru a se vedea intrat in noul an. Un pesimist intarzie doar pentru a se asigura ca vechiul an a trecut.”

5 comentarii:

  1. La multi ani in vesnicie!
    Va imbratisez cu toata dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  2. superstitii si comentarii vor fii tot timpul iar casa ne merga tot timpul bine trebuie sa facem multe etc.etc.sa fim noi santosi ca restul le facem pe toate.o saptamana cat mai frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Loredana un cuvant de meditat si de luat in seama.Trebuie sa ne silim cat mai mult nu doar sa asteptam sa ne schimbam.Imparatia se ia cu navala nu cu amorteala.
    Sa ai un An Nou fericit si binecuvantat alaturi de familia ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, ar tb sa ne preocupam mai mult de ceea ce mancam intre anul nou si craciun, decat invers, cum se intampla de fapt :-))
    Iar despre superstitii..la un revelion am mers dupa miezul noptii la niste vecini de-ai parintilor mei, insa eu nu am fost binevenita ca prim musafir...ci sotul meu :-), atunci am aflat ca-i musai ca primul intrat in casa intr-un an nou sa fie un barbat neaparat brunet :-))

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si voua! Ce frumoase fete ai. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ele. Amandoua sunt oglinda mamei si amandoua sunt absolut foarte frumoase! Cumintenia e pe drum, o sa le-o cultive parintii.
    Multumesc, de asemenea pentru vizita si pentru comentariu! Tot binele!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.