luni, 24 ianuarie 2011

fără joc şi fără joacă

La capitolul joc şi joacă am scris întotdeauna despre lepşele virtuale primite. Imi plac mult lepsele, numai ca acum, din motive tehnice, nu am sa ma pot ocupa de ele. Prin urmare voi fi fără joc şi fără joacă. O vreme. Până la vremuri mai bune.
Din nefericire sfârşitul de an a adus cu el si sfârşitul tragic al laptopurilor noastre. Unul dintre ele a murit de tot, nu cred ca i se mai poate face ceva. Celălalt, mai stă o perioadă în comă, mai e resuscitat din când în când, oricum, el are garanţie Toshiba, aşa că va apuca curând drumul Bucureştiului spre repararea lui totală. Până atunci, ori de câte ori îşi revine din agonie, este acaparat rapid de prinţul consort, aşa că nu mai apuc la el.
Pentru nevoile mele de socializare virtuală am fost înzestrată cu un calculator din perioada mezozoicului sau cel puţin din cretacic, care nu mă ajută prea mult.
Din fericire pentru mine pot sa va citesc la fel ca si înainte. Aşa am văzut că v+aţi gandit la mine la început de an şi m-aţi înzestrat cu susmenţionatele lepşe. Numai că atunci când vreau să scriu ceva la el trebuie să am infinită răbdare şi tot atât de mult timp. Şi ca să nu mă apuce următoarea glaciaţiune tot încercând să vă răspund, am să vă rog să mă iertaţi dacă o vreme doar am să vă mulţumesc frumos pentru gândul cel bun al vostru.
Sper anul acesta să fie mai bun din punct de vedere tehnic decât predecesorul.
Vă pup cu drag.

9 comentarii:

  1. Loredana, te intelegem, dorim "insanatosire" grabnica laptopului. Ne bucuram ca ne poti citi, te simtim alaturi de noi si fara prea multa joaca :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Loredana asta e ce sa facem nu ne putem pune cu inteligentul.El e seful cand vrea merge cand nu n-ai cei face!Dar asta sa nu te dezamageasca pentru ca noi ne gandim si la voi cele trei printese!
    Voi sa fiti bine si sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Loredana,pai atunci iti doresc un an tehnic mai generos decat 2010,sau ,ca varianta de rezerva,putem folosi canalele telepatice.Te pup si bafta la remedierea problemei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gandesc cu drag la voi si abia astept sa se repare tehnicele din casa. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Decât însănătoşire, nu mai bine înnoire grabnică? Oricum, Nervi de oţel, unghii lungi - să ai ce roade cât execută strămoşul calculatorului o comandă, acolo în peştera lui, şi... te aşteptăm cât mai repede în noul secol al tehnologiei. pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate iepurasul o sa fie generos si-ti va aduce unul nou.Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. da, da, declar sus si tare: sunteti niste fete superdulci toate.
    si noi speram in innoire, dar nu stiu cand se va produce. nici eu nu sunt pretentioasa, astept poate iepurasul, poate mai repede de martisor, numai sa fie ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand scapi de problema cu calculatorul (si iti doresc sa scapi cat mai curand), ai un premiu la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc de vizita si de gandurile cele bune.Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.