vineri, 7 ianuarie 2011

primele sarbatori in formula noua

Pentru mine sarbatorile de iarna incep la Sfantul Nicolae si se termina la Sfantul Ioan. O luna. O luna pe an meritam sa daruim, sa ne bucuram si sa sarbatorim.
Asa ca am impodobit casa si bradul devreme, sa poata Mos Nicolae sa aiba sub ce pune cadourile sau, mai bine zis, sa avem unde aseza ghetutele in cadru festiv, si-l vom desface maine, cand vom constientiza ca sarbatorile s-au terminat cu adevarat.
Au fost primele sarbatori mari in formula noua. Doi parinti si doua fete.
Mi-e reamintit de asta Adriana, care mi-a trimis o poza superba. Bine, poza e a mea, montajul e al ei. Mi-a placut la nebunie ce a facut. Esti foarte talentata, iubito. Multumesc mult.

Si inca o poza, tot cu surioarele, la primul lor Craciun impreuna, dar de data asta si cu Mosul. Mosul pe care doar Georgia l-a vazut prima data si caruia a vrut sa ii smulga barba.

A fost o luna plina de sarbatori frumoase, linistite, petrecute intr-un mod traditional si cuminte, alaturi de familie si prieteni.
Noua ne place noua formula. ne-am obisnuit toti cu ea si de-abia asteptam urmatoarele sarbatori si chefuri.

7 comentarii:

  1. Ce vesela e bebica mic :))) A reusit sa-l lase pe MOsu fara barba?
    La nenumarabile sarbatori fericite impreuna va doresc!:)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu a reusit, dar a incerct de cateva ori. nu a reusit si pentru ca noi eram foarte vigilenti sa nu fie desconspirat mosul, spre dezamagirea celei mari si a altor prieteni mai maricei care erau in vizita la noi atunci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa formula mi-ar placea si mie! :-) Sa fiti sanatosi si fericiti! Si in fiecare an aceasta luna magica sa va gaseasca impreuna...chiar si peste ani cand fetitele vor creste mariiii :-).

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te auda Cel de Sus! Cat sunt mici stim ca sunt cu noi si ne bucuram de fiecare clipa, cand vor fi mari vom vedea atunci cum va fi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase fete, mos darnic, inimi bune.... si eu va doresc sa fiti mereu fericiti si santosi.. si impreuna.. daca va fi posibil... de obicei copii isi iau zborul cand mai cresc:)

    Pup
    Carolina

    RăspundețiȘtergere
  6. Să-ţi trăiască minunile de fete! Sunt doi îngeraşi, cum altfel, decât superbi! Pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  7. Georgia e un bebelus tare comic, serios :) Si vesel, in mai toate pozele e cu gura pana la urechi, e teribila :) Multe sarbatori ca acestea de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.