vineri, 16 septembrie 2011

dimineața la 6...

Dis-de-dimineață sau cu noaptea în cap, mai bine zis, tati a trezit fata cea mare a familiei, a dat-o jos din pătuțul ei și a așteptat-o să se îmbrace.
A avut ceva de așteptat, deoarece la o asemenea oră, când și unii oameni mari abia se întorc de pe o parte pe cealaltă, puiul mic, moțăind în cămășuța de noapte, era cu entuziasmul cam așa:Aseară m-a întrebat de vreo cinci ori: mami, sâmbătă și duminică putem dormi până când vrem, nu-i așa?
Voi cum stați cu entuziasmul matinal?

8 comentarii:

 1. eu exact ca Paula! Si la fel o intreb pe mami a mea :)))) Va pup

  RăspundețiȘtergere
 2. si noi te pupam, ana.
  sa te bucuri de weekend.

  RăspundețiȘtergere
 3. noi suntem si mai mici, asa ca trezirile in fiecare dimineata pentru cresa sunt "pliiiine de entuziasm" :). culmea e ca in vacanta, la 06.30 ne dau trezirea. per total, sa zicem ca stam bine la capitolul asta. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. asa e, Luminita. in vacanta si noi eram extrem de matinali. iar cea mica a noastra, care nu are de mers la gradi, se trezeste si ea cat poate de devreme.

  RăspundețiȘtergere
 5. Off, mititica! Ce devreme trebuie sa se trezeasca! Eu o trezesc pe Anna pe la 8 fara ceva, avem gradinita la cateva case pe strada noastra, doar se spala, o imbrac si o duc. Totusi, desi este matinala nevoie mare in vacanta (se trezeste pe la 7 dintotdeauna), cand incepe gradinita Anna incepe sa doarma dimineata mai mult astfel ca sunt nevoita sa o iau direct din pat. Asta este... sunt curioasa cum va fi la anul cand vom merge la scoala.

  RăspundețiȘtergere
 6. Si noi avem o gradinita peste drum, dar nu ne-au primit-o acolo. Nu stiu cum se face, dar ei nu fac niciodata grupa mica. asa ca o ducem ceva mai departe.
  la anul sa speram ca va fi bine si pentru noi si pentru voi.

  RăspundețiȘtergere
 7. Arabeloa astapta si ea weekendul sa sa doarma mai mult. O termaina programul de aproape 7 ore la scoala.
  weekend placut

  RăspundețiȘtergere
 8. Bafta multa arabelei la scoala. o pupam dulce dulce.

  RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.