sâmbătă, 29 octombrie 2011

Pregătiri de Halloween - partea a II-a

Am participat astazi la Sarbatoarea dovlecilor din Galeriile Real. Am primit un dovleac pe care l-am decorat dupa bunul plac al imaginatiei noastre cu acuarele si carioci. Sosind putin mai tarziu, a trebuit sa ne limitam la materialele gasite. Rezultatul a fost admirat si, fara falsa modestie a fost unul din cei mai dragalasi dovleci. Din pacate n-am avut aparatul foto la noi sa vedeti si celelalte creatii.


Partea buna e ca am venit cu premiul acasa.

Sedinta foto rapida l-a facut sa zambeasca.
In magazin am fost intrebati de mai multe persoane la ce stand se gaseste de cumparat palaria noastra. Cred ca la anu vom putea face un ban cinstit.Numai sa nu creasca pretul la umbrele...:)

7 comentarii:

  1. bravooo, meritati sa fiti apreciati pentru ceea ce faceti. Felicitari si mamei si copiilor. Aveti un bostan pe cinste, deci sunteti gata de sarbatoare.
    vavaly

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim tare mult, dar sa stii ca la noi mami asigura partea ambientala si de infrastructura, sa spun asa, iar tata e capul rautatilor cand e vorba de creativitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut. Ma bucur ca v-ati simtit bine. palaria e frumoasa... Noi insa ne incapatanam sa nu ne molipsim cu aceasta sarbatoare... Aici casele sunt "ornate" cu tot felul de monstrii.. stafii, si vrajitoare.... |Departe de traditia ortodoxa :(

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi tati e cu aprecierile, dar si cand isi pune mintea sa intervina face niste lucruri extraordinare. E asa de bine sa ai sustinerea si aprecierea celor din jur in ceea ce faci alaturi de copii.
    vavaly

    RăspundețiȘtergere
  5. Bucuria copiilor!
    Cu stima,
    turistclujan

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari dragelor! Ce-mi place ca le implici mereu pe micute in diverse activitati! Si uite ca aveti parte si de rasplata.
    Si chiar asa... cat costa o palarie?:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Foarte frumos dovleacul! :) Am facut si noi unul pentru gradinita (tati si Maya l-au facut) dar e siiiimplu de tot pe langa al vostru ;)
    ps: Noua nu ne place sarbatoarea asta...

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.