joi, 22 decembrie 2011

Brăduțul nostru

Sâmbătă seara am impodobit brăduțul, destul de simplu anul acesta, doar cu globuri, decorațiuni proprii sau primite de la alți copii harnici.
Nu am pus în el beteală, mărgeluțe sau dulciuri, din motiv de fetiță mică și umblătoare sub 2 ani, care mișună și cercetează tot timpul și în tot spațiul disponibil. Cu beteala am împodobit pătuțul și camera. Chiar și așa, globulețele tot mai dispar din el, dar ne străduim să le recuperăm înainte de a suferi pagube definitive.

Cândva îl împodobeam numai cu globuri pictate din sticlă cu tot felul de îngerași, măgăruși, scene ale Nașterii Domnului, unele mai frumoase decât altele. Dar pentru că atunci când era de vârsta mezinei, surioara mai mare i-a făcut cunoștință bradului cu gresia noastră, globulețele s-au împuținat sensibil.
Așa că anul acesta ne-am făcut noi ornamente din hârtie și mărgeluțe termoadezive. Iar pe unele le-am primit la schimbul de ormamente, toate globulețele trimise ajungând la noi în ordine.


Toată ziua și toată noaptea ne bucurăm de el.

Spor la pregătiri să aveți!

7 comentarii:

  1. Foarte frumos si vesel! Eu il voi face in ziua de Ajun ca in fiecare an. Cred ca fetele se bucura foarte mult de el! De abia astept sa vina ajunul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos si bogat este bradutul vostru. Aveti niste globulete minunate. Asta e frumusetea sarbatorilor alaturi de copii, te bucuri de toate lucrurile mici si de entuziasmul lor, de felul in care ii vorbesc bradutului ca si cuiva drag.
    Sa aveti sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos e!!! cu siguranta Mos Craciun va lasa multe cadouri sub el!

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit , linistit si imbelsugat, alaturi de toti cei dragi ai vostri !va pupam cu drag

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bradut frumos! Imi place!
    Carciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos.
    Noi l-am facut de la Mos Nicolae :)... fetele au pregatit cu mare grija platoul cu dulciuri pentru Mos :
    Sunt sigura ca Georgia a fost cea mai fascinata de bradut!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.