joi, 19 ianuarie 2012

Veșnica așteptare

Așteptam mereu cu o nerăbdare crescândă să vină mai repede ce vrem noi să vină. Așteptăm cu sufletul la gură Crăciunul, Anul Nou, Paștele, să înceapă concediul, să se termine vacanța, să vină ziua noastra, ziua copiilor noștri, iarna, vara, primavara...
Nici nu se termină bine evenimentul, nici nu se mototolesc hârtiile de impachetat, nici nu se domolesc bine emoțiile, că ne și surprindem făcându-ne planuri pentru urmatorul eveniment.
Uneori am o senzație ciudată că petrecem mai mult timp așteptând, dorind, planificând, pregătind ceva anume, decât trăind momentul respectiv cu intensitate maximă.
Ca și cum ne-ar fi frică să stăm pe loc, să ne bucurăm pe deplin de momentul acesta de acum, suntem mereu calatori spre altceva.
Acum...spre un vis de iubire...
Daisypath Valentines tickers
Peste o luna așteptăm primăvara, mărțișorul, ziua femeii și tot așa...

Astăzi am fost o norocoasă că am primit ceva ce nici nu apucasem să aștept: darul pregătit pentru noi de mânuțele harnice ale Aureliei.
Mulțumesc tare mult, fată frumoasă și harnică!

3 comentarii:

  1. e frumos cand descoperi ca nu se opreste lumea in loc daca ne mai si bucuram de moment si nu ne traim viata numai din asteptare in asteptare. :)

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.