vineri, 30 noiembrie 2012

Reduceri la jucării

          Mai sunt câteva zile până Moș Nicolae pornește cu sacul său mare și încărcat în căutare de ghetuțe frumos lustruite, așa că toate magazinele se înghesuie să-i dea o mână de ajutor.
          Ca și anul trecut, Metro  și-a făcut mare publicitate mare că are reducere 40 la sută la jucării și jocuri. Totuși, spre deosebire de anul trecut, când puseseră inițial niște prețuri care sfidau absurdul, iar cu tot cu reducere jucăriile tot erau mai scumpe ca în alte locuri, anul ăsta au fost ceva mai umani. Prețurile inițiale nu au fost ridicate peste noapte, au fost păstrate cele din reclamele lor, iar unele prețuri chiar meritau efortul de a merge până acolo. Oferta lor e valabilă până în 5 decembrie, numai că de la ei cumpără și micii comercianți, așa că s-ar putea să găsiți rafturile mai golașe dacă nu vă grăbiți.
          Noi avem însă jucării cu mult peste limita legală, iar Moșul știe acest lucru, așa că nu am zăbovit prea mult la ele, ne-am aprovizionat însă cu mai multe jocuri și puzzle-uri.
          Mâine și  la Cora se  anunță reduceri de 50 la sută. Și ei au fost anul trecut destul de serioși, având reduceri frumoase. Diferența e că la ei reducerea nu se acordă direct la casă, ci sub formă de tichet, dar asta nu ar fi o problemă, că doar vin sărbătorile și tot facem cumpărături peste cumpărături.  Dar la Cora doar mâine e această reducere de 50 la sută, după ora 17, cel puțin așa e la noi.
         Toate astea numai așa, ca să știți, poate îi vindeți un pont Moșului....

7 comentarii:

  1. Noi nu avem Cora in oras, doar metro, dar nu am ajuns inca acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim! nici noi n-avem Cora, iar jucariile le-am luat deja, nu multe, caci preferam cartile si jocurile si noi :). Dar poate ne mai vine vreo idee si tragem o fuga la metro... anul trecut de acolo am luat majoritatea cadourilor pt cei mici (ai nostri si prietenii, verisorii...)
    ps: Ce frumoase sunt pozele de sus!!! Ce fete minunate ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Miutza, noi tot pentru cadouri ne-am aprovizionat mai mult.
    Multumim de complimente. Si ale tale sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  4. ha, ha, mi-ai placut cu peste limita legala, asta zicem si noi aici, hai sa dam o lege-a jucariilor!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.