joi, 22 noiembrie 2012

Ziua Recunoștinței

          Astăzi americanii sărbătoresc Ziua Recunoștinței. Noi am importat de la ei cam tot ce se putea importa în materie de sărbători și nu numai. Dar pentru o sărbătoare în care se adună toată familia la un loc, în care ești recunoscător și mulțumești tuturor celor care te-au ajutat peste an și în care îți arăți bunătatea ajutându-și semenii, ei bine,  pentru o asemenea sărbătoare nu am găsit nici un motiv să ne-o împământenim.
          Și totuși suntem recunoscători pentru sănătatea noastră, a fetelor, a părinților, bunicilor și a tuturor celor din familie.
           Iar cel mai mult suntem recunoscători pentru că le putem iubi și pentru iubirea ce și-o poartă una alteia.


          Voi ce motive aveți să fiți recunoscători?

13 comentarii:

  1. Ce surori iubitoare! Acesta este lucrul cel mai important, sa tina mult una la alta. Isi vor aminti si la maturitate despre asta si in momentele grele din viata, dragostea ce si-o poarta una alteia, le va face sa razbata orice s-ar intampla.
    Fotografiile sunt grozave, reusesc asa bine sa stransmita din drag si bucuria curata! Multumiri!
    Pupici pentru fete si mamica lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos,cinste cui le creste si le educa! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, pupici si de la noi pentru tine!

    Ana, multumim. Si noi te imbratisam cu drag.

    Adriana, da, doua papusele vii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ai spus! Asa e, sa multumim pentru cele stiute si cele nestiute.

    Ce scumpici, frumoasele surioare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce scumpe sunt! Cata iubire! Trebuie sa invatam de la copii sa fim mai buni si recunoscatori. Mi-e dor de voi deja. Abia astept sa ne vedem iar,
    Pup si weekend frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare dreptate ai;pentru ca stau asa putin la tv, daca nu citeam pe blogul tau, nu stiam ca azi americanii sarbatoresc Ziua Recunostintei;cum de le-a scapat comerciantilor?
    Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, ca ne-a daruit copilasii sanatosi care dau un rost vietii, pentru dragostea mamaei mele si pentru toate momentele si intamplarile frumoase!Si pentru asta nu ne trebuie o zi anume!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce superbe sunt... si dragalase foc, cum se iubesc ele! Si eu sufar un pic ca n-avem si noi asa o zi, in care sa ne-asezam cu totii la masa si sa ne dam seama cat suntem de norocosi... dar daca nu prea au ce vinde cu asa o ocazie, de ce ar importa-o romanii? uff... in alta ordine de idei, si noi asta ne dorim cel mai mult, sa se iubeasca fetele mult de tot, toata viata, si sa-si fie una alteia cea mai buna prietena... Doamne-ajuta!
    Sanatate si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  8. miutza putem sa ne facem singuri traditiile. De obicei noi in noaptea de revelion ne spunem cat de importanti suntem unii pentru altii si care au fost evenimentele pentru care suntem recunoscatori.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos! Noi ne amintim toate cele bune si frumoase la aniversari si zile de nastere... ai dreptate, ne facem singuri traditiile :)

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.