marți, 24 februarie 2009

Prinţesa din rochiţă

Mama şi tata au bucuria să vă prezinte autointitulata "Prinţesa din rochiţă"







12 comentarii:

  1. sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa! e frumoasa foc! ca si mami,de altfel. Frumoasa schimbarea de templete! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim tare mult!
    ana sa stii ca pentru schimbare ne-am straduit un pic, ca ti-am admirat de la inceput formatul ca era pe 3 coloane, dar pana la urma am reusit si noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. A mai crescut Printesa,
    Sa fie sanatoasa si voioasa!

    O seara minunata in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. o fetita minunata si o mama de nota 10
    banuiesc ca tata a cumparat deja o toporisca cu luneta ca sa apere aceste comori
    va doresc multa sanatate si voiosie

    RăspundețiȘtergere
  5. toate cele bune si o invitatie http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/02/invitatie-la-meditatie-si-la-un.html

    mi-ar fi placut sa fiti in Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuia sa imi spui ca te ajutam si nu va mai chinuiati deloc, site-ul este acesta: http://www.blogcrowds.com/resources/blogger_template.php/3_column numai ca atunci cand schimbi templete ul se pierd widgedurile de pe laterale,si trebuie salvate inainte de a te apuca de modificat templetul

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim mult de adresa. vom sti pe viitor. sotul ma cearta acum , ca imi spune ca m-ai fi ajutat, el mi-a spus de mult să te intreb. dar recunosc ca nu am avut curaj ...oricum multumim. esti o draguta.

    RăspundețiȘtergere
  8. vai,dar asa fioroasa par? bineinteles ca te ajut oricand.sa ma intrebi mereu ca te ajut cu tot ce stiu,tot ce am invatat in ale bloguitului te invat cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti o ingerica dulce. Ii dorim sanatate si sa va aduca numai bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oooofff ai dreptate, nu pot sa-i rezist, ma dau de gol , si scriu aici rugaciunea mea ingerasului:

    Inger al meu, nu-ti cer sa-mi aduci nimic din lumea ta, numai atat sa vi si sa fi aici langa mine in lumea mea, sa-ti vad zambetul si creatia, sa-ti vad inocenta si dragostea....atat nimic mai mult,.....

    Multumesc ingerule daca m-ai citit si ai decis sa vii.....iar daca vei veni, inainte de plecarea ta de acolo, lasa-i multumirea mea lui Dumnezeu care oricum ii voi multumi prin cresterea si iubirea mea fata de tine aici in lumea mea in care te astept!!!

    Multumesc ingerule !!!

    Inger al meu, te rog sa intri in viata mea, suntem doua lumi diferite in care eu nu pot sa vin acum in lumea ta si sa te caut, dar tu ma sti deja si de aceeia te rog sa vi tu in lumea mea....

    Cu speranta ca m-ai auzit voi nadajdui !!!!

    Te astept cu mult drag, CIPRIAN

    P.S. Sper sa nu ma fi rugat de unul singur si degeaba

    Am scris aceasta rugaciune catre un inger care odata candva va intra si in viata mea asa cum a intrat si minunata ta fiica care e un ingeras superb.

    mereu pomenesc de ingeri, pt ca imi plac mult, sunt constient de existenta lor si vreau sa profit de sensibilitate mea sa-i iubesc cat mult pot...stiu ca iubirea lor este pretutindeni, dar ...as scrie multe despre ingerasi...dar vreau sa transmit mii de pupici ingerasului tau si mii de imbratisari....sa fie iubita mereu...

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.