duminică, 5 aprilie 2009

La târg...



Zilele astea in frumosul nostru Cluj au avut loc mai multe evenimente, dintre care şi două tărguri. Unul de carte, vestitul Gaudeamus, iar celalalt de Cadouri de Paşte. La Gaudeamus am fost cu tot cu elevi, pe care i-am dus la culturalizare volens nolens. Dar au fost destul de incântaţi, oferta era pentru toate gusturile si toate buzunarele. Şi chiar au primit şi mici cadouţe.
Referitor la celălalt târg, vorba oficialilor, clujenii care vor să găsească cadoul perfect pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de Paşte au ocazia să câştige şi o excursie pentru toată familia la un hotel de patru stele din Debrecen. Organizatorii au pregătit cele mai noi colecţii de primăvară pentru cei care vor să se înnoiască şi au declarat că evenimentul care se va desfăşura în perioada 2-5 aprilie va reprezenta o ocazie pentru toţi clujenii care caută un cadou.

4 comentarii:

  1. Iti doresc o primavara frumoasa!...
    Si sa castigi excursia...meritati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Valy. m-ai facut sa zambesc. noi nici macar nu visam la excursie. dar...cine stie? daca mergem te anuntam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara iubire nu e nimic.... iar indiferenta ucide.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ups... comentariul era ptr "Daca tu ai disparea"...
    Referitor la targul de Pasti si cel de carte... le duc dorul.
    Aici in Athena nu gasesti asa ceva. Sau paote ma insel... oricum sunt doar in greaca si nu seamana cu atmosfera din tara.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.