sâmbătă, 3 aprilie 2010

Pregatiri de sarbatoare

Anul acesta nu am facut exagerat de multe, dar tot nu am putut sta linistiti stiind ca vin Srabatorile. Macar asa un pic, in limita bunului simt, tot am incercat sa ne primenim casa. Mai ales ca Paula e foarte incantata ca vine Pastile si canta toata ziua cantecele inventate de ea pentrru Paste. Asa ca nu am vrut sa o dezamagesc, in plus mi-am amimtit cu cata nerabdare asteptam si eu Pastele cand eram copil.
Asa ca am implicat-o in mai tot ce am facut, iar ea ne-a ajutat nespus de incantata.
joi seara am vopsit ouale de Paste impreuna. Le-am ales de la bunica conform unui ritual pe care il respect de pe vremea copilariei mele, sa fie ascutite , sa putem castiga competitia de ciocnit si cat mai ciudatele cu putinta.
Din dorinta de a fi cat mai naturale le-am facut cu coji de ceapa pe care mi le-am adunat chiar eu. Dar cred ca am facut prea concentrat amestecul ca au iesit mai mult negre decat rosii. Noroc ca am cumparat ceva actibilduri cu scena Invierii si unele cu animalute vesele pentru copii si le-am schimbat putin aspectul.
Acu merg sa ne apucam amandoua de pascauta cu branza dulce si stafide. Sper sa nu avem surprize si sa ne iasa totul bine de data asta.

5 comentarii:

  1. Ce frumos!!!!!!!! Abia astept sa creasca Andreiutu sa putem face si noi tot felul de pregatiri frumoase de Pasti impreuna. Dumnezeu sa te ajute la nastere, sa te bucuri de prunculetul ce vine. Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!
    Asteptam marea vesteeee si pozeeeeeeeeeeee:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori Fericite dragele mele!

    PS. Te citesc mereu, dar mai greu cu scrisul...asa ca iti doresc si o nastere usoara de tot, un bb sanatos tun si mancacios!
    Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sărbătoarea Sfântă a învierii Domnului să reverse asupra ta sănătate, belsug şi bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să îţi ridice sufletul spre noi trepte spirituale şi să îţi însoţească paşii pe drumul vieţii.
    Paşte Fericit!
    Sănătate multă...
    Te pup şi te îmbrăţiez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumina in suflet si in viata, draga mea!
    Praznic cu sanatate si bucurie alaturi de cei dragi!
    Hristos a Inviat, bucuria mea !

    RăspundețiȘtergere
  5. HRISTOS A INVIAT! multa sanatate intregii familii,nastere rapida si usoara si...multa rabdare.pupici multi *-*!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.