vineri, 11 ianuarie 2013

La patinat...

          Unul din cadourile frumoase și mult-așteptate pe care ni le-a adus Moș Crăciun de-a lungul anilor, a fost o frumoasă pereche de patine roz. Fetița cea mare a fost fericita destinatară. Iar ea le-a folosit destul de mult în prima iarnă în care îi plăcea să facă concursuri pe gheață, multișor în a doua, iar în cea de-a treia doar de câteva ori, iar în acesta în care am ajuns cu povestea, o singură dată. Data aceasta a fost acum două zile.
          Nu ne-am dus la patinoar, ci pe lacul din parc, acolo ne place mult mai mult. Spațiul e mult mai mare, nu riști să dea nimeni peste tine, plus că te poți da și cu săniuța. Am văzut inclusiv niște băieți care jucau hochei.
         Cât timp tati o ajuta pe Paula să-și recapete încrederea că se descurcă minunat, eu și mezina ne-am dat cu săniuța și ne-am distrat copios. Mi-a plăcut tare mult parcul pe înserat, cum se vedea gheața sub lumina felinarelor, cum se vedeau stelele pe cerul ca de cleștar.
          Evident, nu am văzut pe nimeni atât de elegant pe gheață. Toată lumea avea gecuțe și echipament corespunzător. Am văzut niște căciulițe tare frumoase la o mămică și fetele ei, chiar și un domn un pic mai excentric cu pălărie de cowboy, dar pe nimeni în paltonaș și nici cu joben :)
         La sfârșit, ceasul rău (și nici măcar nu era marți) a făcut ca patinatoarea noastră să cadă pe-o mânuță. S-a plâns de durere, deși nu i s-a umflat mânuța și putea să strângă pumnulețul. Doctorița zice că nu are nimic, ea încă se mai plânge de durere. Sperăm să treacă repede, nu de alta, dar e mânuța dreaptă.
          Cam așa a decurs experiența noastră în ale patinajului, acum la începutul anului. Voi ce experiențe ați avut?


20 de comentarii:

  1. multa sanatate micutei, si multe astfel de zile si seri frumoase in anul ce abia a inceput...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta! Chiar ne dorim cat mai multe momente de neuitat. Evident, in sensul bun, fara accidente majore...

    RăspundețiȘtergere
  3. multa sanatate Paulei si un semestru rodnic la scoala, pupici pt toate trei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Însănătoșire grabnică Paulei să poată începe semestrul II cu dreptul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multă sănătate! sper să îi treacă repede.
    Pozici nu aţi făcut?
    Pup mânuţa Paulei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim, draga Ana, un semestru bun si tie!

    RăspundețiȘtergere
  8. sper sa isi revina repede micuta si sa nu prinda frica! Sa le stapaneasca sanatoasa si sa le foloseasca fara incidente!

    RăspundețiȘtergere
  9. Catrinel, am luat cu noi saniuta, fetita gata incaltata cu patinele si dusa in brate, cizmulitele, manusi de schimb daca se uda ale mezinei, chiar la aparat nu ne-a mai stat capul. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabi, si noi speram si cred ca asa va fi, noi nu am speriat-o, iar ea cum ajunsese acasa dorea deja sa mergem a doua zi, desi o durea manuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce zici, eu u-s drăguță aici (http://blogugulmarieimuzicasiimagini.blogspot.ro/2012/12/amintiri-din-copilarie.html) ? Dar sora mea cea mai mică (http://blogugulmarieimuzicasiimagini.blogspot.ro/search/label/Mutri%C8%9Be%20de%20Eleni%C8%9Be) ?
    Ce părere ai? Tot copii suntem, la fel ca îngerașii tăi (căci eu văd doi)? ;D

    RăspundețiȘtergere
  12. I'm curious to find out what blog platform you happen to be utilizing? I'm еxρeriencіng sοme minor security іsѕues
    with mу latest blog and I'd like to find something more safe. Do you have any recommendations?

    My web-site - http://puregreencoffeeextract.info/
    my web site :: dr oz show on green coffee beans

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumesc! Și fetițele tale! Dacă ți-aș zice că așa îmi doream să arate "fetele mele"... Acum vreau să fie doar frumoase, cuminți, deștepte și credincioase!
    Te pup, Loredana!
    Weekend plăcut alături de îngerașii tăi!
    PS.: Fii liniștită, așa se mai întâmplă la patinoar. Sora mea (cea mai mare) și-a luxat degetul mare de la picior cu mingea de football și doctorul a zis că nu are nimic, după ce i l-a mișcat de Iuliana (sora mea) a simțit niște dureri mult mai puternice.
    Ce experimente am avut? Păi, nu am fost decât o dată la patinuar, după aceea nu am mai mers deoarece m-am speriat rău când era să cad. De ce nu m-am lovit? Pentru că m-am ținut de marginea de lemna a patinoarului.
    Nu te speria, sunt sigură că îi va trece!
    Spunei Paulei că este drăguță foc și-i doresc însănătoșire Grabnică.
    Dacă te interesează un blog despre creșterea copiilor, tratarea bolilor, "pastile" duhovnicești, alimentația sănătoasă și așa mai departe, intră pe http://raromecatona.blogspot.ro/ . E blogul mamei mele!:)
    Cu drag, MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru recomandare, fetita frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am intrat de multe ori pe blogul mamei tale, Marea vietii, imi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noi am fost doar o data la patinoar anul acesta;sambata;s-a lasat cu multe cazaturi, atat Stefan(8 ani) cat si Ioana(11 ani) pt ca anul trecut am sarit peste acest sport;dar sper sa mai ajungem si sa-si dea drumul.Din pacate lacul Tabacarie nu e asa sigur pentru patinat, si ne rezumam la cele artificiale.An bun la scoala!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nicol, la noi s-a scos apa din lacul din mijlocul orasului. Au mai ramas cam 30-40 de cm, iti dai seama ca si ingheta repede si nici nu e periculos.

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.