miercuri, 16 ianuarie 2013

Mănuși, fulare, căciulițe

          Da, e vremea lor. A mănușilor, fularelor, căciulițelor, gecuțelor, a ciorăpeilor groși. Niciodată nu ai suficiente, mai ales dacă deții un pui mic care își uită mereu pe undeva ba câte o mănușică, ba un fular. În cazul a mai mulți pui, pierderile cresc direct proporțional. Bine, dacă e să recunosc, cel mai mult pierdem umbrele, dar aici copiii nu au (încă) nicio vină. Eu sunt cea ”responsabilă” cu uitatul și, implicit, pierdutul.
          Prin urmare dacă doriți să vă faceți provizii pentru iarna asta sau pentru următoarea, că tot e în toi sezonul reducerilor, nu strică să țineți cont de faptul că promotia  Meli Melo continuă, acum cu un nou val la categoria: Accesorii de iarnă. Toate produsele disponibile la preturi cu 50% mai mici!
          Mie mi-au plăcut foarte mult căciulițele lor de sezon, dar și niște modele mai primăvăratice. Am văzut pe saitul lor niște căciulițe și fulare tare frumoase în formă de buburuză și de căpșunică, care mi-au cucerit fetele.
          Iar tot la capitolul preferințe, pot adăuga în top și niște accesorii tare drăguțe în formă de instrumente, chei și note muzicale.
          Voi ce (accesorii) ați văzut iarna asta și v-a mers la inimă?

4 comentarii:

  1. Vai, nu povesti! La pierdut manusi și umbrele nu cred ca ma intrece cineva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la Accesorize au reduceri 50-60% si au manusi superbe colorate si pentru copii au unele dragalase, din lana moale. La ei cred ca se vor reduce si mai mult, de obicei ajung la 80%.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca, asa este, astea sunt primele reduceri,probabil vor ajunge la mai mult, numai ca de obicei, experienta ne-a arata ca pana ne gandim noi, dispar lucrusoarele frumoase...

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.