joi, 24 mai 2012

Parada Ștrumfilor

Printre multele evenimente care vor avea loc sâmbătă în oraș, prilejuite în mare parte de începerea Zilelor Clujului, se numără și Parada Ștumfilor.
Pentru a participa la paradă, copiii interesaţi trebuie să se costumeze în ștrumfi, fie cu costume de carnaval, fie să-și creeze chiar de ei costumațiile, urmând ca să fie premiate cele mai originale costume.
Programul paradei:
ora 12.00 - întâlnire pe platoul Sălii Sportului
ora 12.20 - începerea paradei pe Promenada Oraşelor Înfrâţite de pe malul Someşului
ora 12.30 - oprire la monumentul oferit de Namur - oraş înfrăţit cu Cluj-Napoca şi întâlnire cu delegaţia oficială a acestuia
ora 13.00 - concurs de strumfo-desene pe asfalt în Parcul Rozelor şi decernarea premiilor pentru „cei mai cei" strumfi clujeni şi a diplomelor de strumf pentru toţi copiii participanţi.

Sunt foarte multe  activități pentru copii, atât sâmbătă cât și în celelalte zile de sărbătoare, desfășurate după un anumit program  în mai multe locuri din oraș.Trebuie să vă informați însă înainte pentru că, mai ales în weekend, se suprapun unele dintre ele.
Mie mi s-au părut interesante și tururile ghidate și observațiile de păsări din Grădina botanică, mai ales că intrarea este liberă sâmbătă dimineață.
Să aveți spor la costumat și... rugați-vă să țină vremea cu noi!

2 comentarii:

  1. Frumoasa inițiativa
    Veți avea vreme frumoasa
    Spor la realizat costumatia de strumf

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne rugam, ne rugam, ca speram sa ajungem si noi!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.