joi, 1 ianuarie 2015

Prima zi a lui 2015

2015...
2015? Nu suna oarecum ciudat? Poate doar de la oboseala mi se trage, dar eu cand spun 2015 ma gandesc mai mult la un an din viitor, nu la unul pe care acum il incepem si pe care il traim acum. Cand te gandesti ca toate cartile Sf pe care le-am citit in adolescenta noastra aveau actiunea plasata intr-un viitor indepartat, cam asa: 2010/2015...
Asadar, am ajuns si in 2015, un an nou, curat, neintinat, plin doar cu vise si sperante, ce ni se intinde la picioare
Depinde de noi cum vom pasi pe el si cum va arata la sfarsit.
Eu nu obisnuiesc sa fac planuri mari si rezolutii la inceput de an. Vreau doar sa fiu mai sanatoasa decat in cel care tocmai a trecut, vreau sa zambesc mai mult si sa merg cu fetele in cat mai multe locuri frumoase din tara noastra si poate si a altora, sa-mi petrec cat mai multe momente cu prietenii de suflet si sa ne construim impreuna amintiri cat mai frumoase. Si daca se poate, doar daca se poate, la sfarsitul lui mi-as dori sa avem o casuta imbunatatita. 
La multi ani tuturor!
Un an nou fericit!

12 comentarii:

  1. La multi ani ! Sa aveti un an frumos,rodnic,plin de iubire! Un an asa cum va doriti! Multa sanatate,Loredana ! Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, suna ciudat! Oricum pentru mine tot ce a trecut de 2000 a sunat ciudat. îți doresc sa ți se împlinească toate dorințele, mari și mici, pe care le-ai enumerat aici, dar și acelea pe care nu le-ai amintit (sigur mai sunt unele pe care le-ai omis☺)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de inteleapta esti!!! Intotdeauna avem unele pe care nu le amintim...

      Ștergere
  3. Multumim mult de urare!
    Un an bun tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa iti ajute Dumnezeu fata buna sa fii foarte sanatoasa, puternica si plina de viata, sa aveti parte de cat mai multe plimbari si drumetii aici si pretutindeni, caci Dumnezeu a facut o lume mare si frumoasa!Sa aveti un an bun, cu pace, dragoste si multe impliniri!Cu drag, Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, draga Nicol!
      Un an bun si prosper va doresc si voua!

      Ștergere
  5. Ce mult mi-a placut aceasta postare (prima) din acest an. Ma bucur ca v-am cunoscut si sa va doresc un An Nou linistit, darnic, vesel, sanatos si plin cu realizari frumoase!!! Pupici dragele mele, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un an dupa inima ta generoasa si plina de iubire iti doresc si eu tie, draga Liuba!

      Ștergere
  6. an bun și blînd!
    sănătoși să fim că putem de-acolo-ncolo să clădim ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Un an bun să ai, dragă Loredana, cu sănătate, cu bucurii din plin, cu oameni frumoşi în preajmă, cu dorinte împlinite. Doamne, ajută!
    Te îmbrăţişez!

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.