vineri, 23 ianuarie 2015

Ursuletii pofticiosi

 Tocmai am terminat de scos niste briose minunate cu seminte din cuptor. Dar daca nu aveti chef sa bucatariti sau sunteti rupti de oboseala, cum e si firesc la sfarsit de saptamana, atunci  sa stiti ca exista o mare platforma specializata in livrarea de mancare la domiciliu, care reuneste foarte multe restaurante si localuri din marile orase ale tarii, cu meniuri diverse si diversificate .
 FoodPanda.ro - este un serviciu cu ajutorul căruia oricine poate comanda mâncare simplu si fara batai de cap.
 Eu am aflat zilele astea despre platforma si despre aplicatia pe smartphone menita sa ne aduca de-a gata tot felul de bucate, asa ca puteti intra si voi ca sa vedeti exact de unde  puteti comanda diverse bunatati gatite de altii, evident, direct acasa sau la job. Serviciul e pentru multe orase ale tarii, cum ar fi Timisoara, Galati, Bucuresti, Arad, Brasov, Iasi, Constanta, Oradea, Sibiu, Buzau, Ploiesti, Cluj-Napoca, iar lista se pare ca este deschisa.
 Pe site veti gasi numeroase oferte si reduceri, gata sa va satisfaca papilele gustative.
Sa aveti pofta!
Seara frumoasa!

4 comentarii:

  1. Pretioasa informatie , dar eu te-as ruga sa ne impartasesti , daca vrei , reteta ta minunata de briose . Pare a fi ceva aperitiv ?! sau ma insel ?! Multmesc !....O seara frumoasa si voua si un sfarsit de saptamana minunat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... si eu insist sa ne dai reteta. Nu de alta, dar nici o portie de mincare comandata nu-l poate multumi pe ursuletul meu mare si pofticios (aka sotul).

    Auzisem de platforma, dar recunosc ca nu am instalat-o. De fapt, nu am mai comandat demult ceva acasa. Inainte mai obisnuiam sa luam pizza. Acum am renuntat. Nu la pizza, ci la comandat acasa. Mai nou, mergem noi la pizzerie. Tare nu-mi place cind imi fac reclama proasta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, brioșeee... Nimic nu se compară cu mâncarea facută în casă! Mi-am notat însă și varianta pentru cazuri de urgenta, mulțam! ☺

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, brioșeee... Nimic nu se compară cu mâncarea facută în casă! Mi-am notat însă și varianta pentru cazuri de urgenta, mulțam! ☺

    RăspundețiȘtergere

Păstrez ceva din filozofia salcâmului, înfloresc doar atunci când sunt sigur că e primăvară. (Valeriu Butulescu)
Fiica este imaginea mamei! (proverb grecesc) Iar eu am două...
"Cei născuţi de noi ne sunt dragi nu numai pentru virtutea lor, ci şi dintr-o necesitate naturală." Sf. Ioan Gură de Aur.